Fredag

Hej hej söta bloggläsare! :)
sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, ganska mycket prov och läxor så..
Idag är jag sjuk så hemma från skolan, tråkigt.
jag ska bli bättre på att blogga det lovar jag iaf!
Kram S

Stockholm.

Imorgon blir det tåg upp till Stockholm med mamma och hugo♥! Super duper mysigt ska det bli!!!
Second hand butiker och annat mysigt blir det! Jag älskar secondhand butiker dom är gamla och mysiga, i love

Strax ska jag packa klart det sista och sen mat!


Kram♥

Onsdag.

Hej mina söta små bloggläsare! Nu känner jag att jag har hamnat i lite ofas med att blogga...
men det ska vi ändra på! Jag sitter och drömmer om mitt liv på gymnasium i USA som vanligt ;-)
Om jag inte har berättat det så ska jag bli   skådespelare i California i Hollywood and i love it! Det är bestämmt sen typ 6 år tillbaka. Men nu vet ni hur mitt liv kommer att se ut om ca. två år... Det finns tusen andra tjejer som har samma dröm som jag, men sluta inte kämpa för era drömmar bara  för att ni vet att det finns så många andra som har samma dröm. Det är ju så himla logiskt det finns tusen drömmar och det finns 60 miljader människor i världen då är det ju sant att inte alla kan ha olika drömmar ... Så keep on dreaming!
På fredag morgon så ska jag till Stockholm! Men jag bloggar på vägen såklart gullungar :)
Kram Kram

Söndag kväll.

Jag och erica flabbar åt fina fjortis bilder på fäjan på oss!!!1 thing 2 do
3 words 4 you
I LOVE YOU

Söndag.

Hej alla söta.
Jag har tagit på mig spring tights för att ta en snabb promenad i det vackra vädret. Sen ska jag plugga med Erica Andersson, det är hemskt med NO prov efter lovet. Nu har veckan gått mitt höstlov är borta och jag saknar att det gick så snabbt! Men snart är det jullov då kan jag sova igen ;-)
Love sanna!

Far Far Away and some design.

Hej alla kära blogg läsare.
Idag har jag varit på "utflykt" med familjen i något naturreservat...
Inte riktigt min grej eftersom att jag är en typisk "stads tjej". Fast innerst inne så är jag nog inte det. Mamma var ute och gick med mig i skogen när jag var spädbarn och låg i vagn! Då låg jag där och kollade på träden, haha.
Men jag tror att staden har tagit över min kropp ;-)
Frisk luft var det och jag hade helt fel kläder. Med jeans och boots och skinn jacka så gick jag ut i en pisse blöt skog
haha!  Men lite bilder blev det allt. Datorn är ganska seg just nu jag vet inte vrf så jag lägger inte upp alla bilder...
Ea med sin otroligt fina hårfärg och gröna jacka.
Bild på mig vid ett gammalt slott som har brann ner i början av 1900-talet, så bara stora stora stenar kvar av det...
Här ser ni bilden som jag har på min header fast på den i headern så har jag tagit bort s och t med min vante. så det blir "rövstig" hihi så roligt man kan ha ;-)
Nu ska jag nana natti läsare :)

so ego.


Hej hej bloggen! Egentligen så skulle jag...

Hej hej bloggen! Egentligen så skulle jag ha bloggat via datorn nu men det blev inte så.... Jag kanske gör ett till inlägg om en stund, men jag ska kolla på filmen "killer" nu:]! Imorgon ska jag till kungsbacka med familjen och kolla på något slott..... Kram


Premiär , toveks bil.

Teater premiären gick toppen och äppel juicen som skulle vara "öl" var super god!! :D Vi var super duktiga!!!
haha nu ska jag åka i najjsiga bilar och äta mat på toveks bil, fråga mig inte vrf för det är inte min grej liksom :)
Kram

Hej hej! Mobil bloggning igen. Jag är ap-...

Hej hej! Mobil bloggning igen. Jag är ap-trött men taggad till tusen!:] Idag är det premiär på teater halland för julia nilssons pjäs "att våga se". Jag tänker inte berätta vad den riktigt handlar om för då träffas ni inte av magin om ni någon gång ser den! Det ända jag kan säga är att den handlar om mobbning och att om alla i hela världen skulle se den så skulle samhället se annorlunda ut en vad det gör nu! Det finns så många som är mobbade / kränkta utan att vi inte lägger någon stor del eller sak i det. Vi kanske inte för märker det. Men dom som märker det och känner att det är så fel att dom bara står och tittar på. Dom ska våga, våga säga ifrån våga ta det steget och säga imot mobbarna. Dom är klippor, dom är guld värda dom är starka. Dom är modiga och kommer för evigt att vara! Så våga , snälla våga! Har ni bokat in er till mässan idag på teater halland? Då får ni gärna komma och kolla på "julias egen pjäs/ att våga se". Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen göra mig iordning!. Kram


"Att våga se"

Hej!!
tidigare denna kväll så var jag på genrep på teater halland till pjäsen "Att våga se". Alla är super taggade och det kommer att gå toppen :) TV4 var även där och intervjuade regissören och den fantastiska författaren Julia Nilsson! Och sen så filmade dom första och sista scenen. Så imorgon bitti så kommer intervjuen på TV4 och sen på kvällen så kommer filmingingen med  oxå :) Imorgon är det även premiär för pjäsen på teater halland. Så det blir både tv tittning och teater! Leta efter en dansande blond tjej som försöker att hitta rytmen i musiken och är inne i sin egna lilla värld då hittar ni mig;)
Hihi nu ska jag ta ett varmt bad och försöka att få kontakt med Jenny! Jag har försökt att ringa henne hela dagen men det har inte funkat... Ajja ser du detta jenny så sms:a ;)
Jag ska inte ringa jenny i badet om ni blandade ihop det där, hahahahah.


kram


PSSSTTT!!!
Imorgon blir det nog en snabb mobilbloggning innan/efter pjäsen antagligen ...

O)ch kommentera om ni ser mig på TV4 imon :)

Snabbis! Idag har jag genrep på pjäsen för...

Snabbis! Idag har jag genrep på pjäsen för den stora premiären imorgon på teater halland. Kom gärna och kolla:-D Nu ska jag fixa lite extra rekvisita bara sen är allting klart. Och hämta min cykel på teatern för den lämnade jag kvar där.... Aja nu kan inte jag blogga mera, kram.


Hej hej! Hoppas att allt är bra me...

Hej hej! Hoppas att allt är bra med er sötis läsare:) Nu sitter jag hos mormor och dricker glögg äter pepparkakor! Mums:] Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag nu.... Men nu har jag höstlov så nu kan jag blogga massor!!! Idag har jag varit med min kära kusin och busat;) Ha en super mysig kväll! Kram kram.


RSS 2.0