Sitter och gråter en skvätt. Men jag måste...

Sitter och gråter en skvätt. Men jag måste gå vidare, så svårt bara...


Glöm inte av bloglovin, följ här http://ww...

Glöm inte av bloglovin, följ här http://www.bloglovin.com/blog/2092553/sanna


Vilken dag.

Dagen har varit hektisk och mycket bekymmer. Men det är sådant som försvinner. Efter att ha haft ett engelska prov, som inte gick bra. Eftersom att jag har sådan jäkla press på mig hela tiden, är jag missnöjd! Huvudvärken har suttit som ett band runt huvudet hela dan, not so funny!! Men gissa vad, efter skolan hade min brorsa värmt gårdagens rester (köttfärssås & pasta) och hällt upp vitamin well i vin glas! Jag blev så rörd, du e bäst lilla brorsan. Sen köpte vi en ny tv till honom eftersom att han behövde även en glass till moi! Senare kom mammas vän theres så tog vi en promenad runt havet, mysigt! Nu ska jag slappna av och sova gott, så hörs vi imorgon bloggen, bye.

Rensning kanske?

Känns som att det kan behövas rensas bland smycken, och slängas! Är ni nyfikna på några gamla retro halsband, så släng en kommentar!




tåget!

sitter just nu med busiga becka på tåget påväg hem från Falkenberg. Tack för mysig kväll teatervinden, det kommer bli succé in the summer promise!♥


ska jag byta header, vad tycker ni?

Teater Kurs i Falkenberg.

Nu drar jag iväg på Teater Kurs i Falkenberg. Eftersom att jag är med och medverkar i sommar teatern, även kallad Teatervinden. Så ingår det både teaterkurs och läger, jätte kul verkligen! Sen så såg jag även att man nu kan köpa biljetter inför sommarens teater på Ticnet för 194 kr, så kom gärna och kolla någon dag i sommar!
Nu ska jag bara packa ner 33 kronor till tåget som går hem 20:19 ikväll, sen så bär det av! Jag är verkligen super duper taggad inför kvällen, ska bli så sjukt skoj verkligen! ♥

Ha en underbar kväll gott folk, njut av livet. En till sak bara, ni glömmer väl inte av att göra det ni älskar som mest. Jag älskar att stå scen, jag kämpar för att få göra det. Övning ger färdighet.

Bra grejer!

Hejsan, jag tänkte slänga in ett litet tips till er gott folk. Nu när våren kommer vill man ju väldigt gärna göra sin hy lite fräschare. Så här får ni en produkt som jag har användt under en lång tid och är fortfarande lika nöjd!
Produkten är toppen bra mot pormaskar och finnar, den djuprengör din hy till grunden. Vilket ger dig en mjuk och ren känsla. Den finns att köpa på Body Shop för ca 150:- Jag är super nöjd verkligen, jag tycker att ni borde testa den iaf. Under en ganska lång period använde jag mig av foundation och andra brunare krämer dagligen. Som förstör din hy något fruktansvärt! Så för att få bort det så började jag använda denna produkt från Body Shop. Jag kan beskriva känslan som att man känner sig så ny, ren och fräsch, test it!

(den är lite smutsig på bilden, jag råkade lägga den i min väska jämte min svart eyeliner, ni ser resultatet!)

Ciao, S.

Fotboll med mamma & Hugo, bloggar sen, Ciao!

Fotboll med mamma & Hugo, bloggar sen, Ciao!


valpar.

Nu bär det av mot landet och kolla på små hund valpar, ska bli så mysigt. jag tror att jag snor med mej en hem, eller vad tycker ni?

25 April

Dagen har redan börjat framför datorn med massor av arbete att göra. Efter att jag har fixat klart, om jag blir klar någon gång i mitt liv.... Då ska jag ta en lång skön promenix i det ljuvliga vädret med mamma. Hoppas ni kommer att få en skön dag! Senare i eftermiddag ska jag iväg och kolla på hund valpar, längtar!





L-O-V-E-L-Y

Vädret är underbart ute, jag njuter! Nu är det dags för kvällsmat...

gamal bild från 80-tals festen.

Nytt.

Ny ring från Indiska, Lovely.


Snyggingar.

här står det tre snyggingar som gör sig iordning för en tur i en liten vagn, haha.
njut av bilden!


lite på sniskan men, vänd på huvudet för min "förhandsvisning" ej...

Påskharen.

Me and my brother, väntar på att ett rejält bus gömmer sig runt något hörn.

Idag är det påsk, man känner det i luften, fåglarna kvittrar så vackert. Påskäggen är målade och fina, å jag njuter av det är påsk igen. Glad påsk  till er alla, ha en underbar dag ♥

iPad!

Nu sitter jag med Bennys iPad i deras soffa, lite ovant men jätte skojigt hihihi!:-) så himla teknisk man känner sig, en sådan här borde man ha! Jag bloggar mera senare. Bye!

Påsk lunch!

För en timme sedan åkte jag å brorsan till mamma. Vi tre är bjudna på påsk lunch ute i Bua hos släkten! Så nu har jag precis gjort iordning mej och slängt mej i bilen. Packade även ner bikini så kanske man kan steka lite på altanen i sköna solen, lovely! Nu ska vi köra vidare, have a nice day!

Torsdag.

Dagen har varit lite komplicerad, men allting löste sig och blev fantastiskt. Men i eftermiddags så följde jag med la familia till Öströö Fårfarm, dom hade de mest ur gulligaste små varelser som skapats! Synd att dom sen skulle. dö . Varför har inte dom rätt att leva, tänk att inte få uppleva en vacker dag på en grön äng. Sorg... Men kvällen blev mysig med film o slapp, efter som att det blev en sen natt till 04:00 så är jag super super trött, ska nana nu!

Rep!

Godmorgon bloggis!
Efter en fantastisk 80-tals party är jag helt slut! Vi sov över hos Emma inatt, och mycket snack blev det, MYS!
Men nu ska vi käka lite frukost, sen blir det mot Teater Halland för heldags rep med pjäsen!
Bilder från kvällen kommer senare under dagen. Kram.
-mini picture-

Make up!

Nu ska jag strax fixa iordning så jag har allting redo inför awesome kvällen med vänner! Skönt att ha fixat smink + utstyrsel så jag har en redo 80 tals look när jag sen ska iväg. Ska fixa lite smått och gott nu bara, för det blir lite krångligt att ta med all packning till rep i stan imorgon. Hmm det får jag tänka på!

en tidmaskin hade inte suttit fel nu.

Gud vad jag önskar att jag hade en tidsmaskin som tog mig tillbaka till 80 talet. Inte för att jag har fått uppleva det, kanske just därför jag vill dit. Jag vill se kläder, omgivning och allting!
Nu har jag tagit fram turkosa tights, cerisa benvärmare & spetslinne, höga jeans shorts, stor rosa rosett och sist men inte minst...
Min lillebrors gamla tröja som det står " 1980 best year in USA ", den klippte jag och Ea till en magtröja och armarna på den kapade vi så det blev as coolt. Jag har lust med att gå klädd så i vanliga fall, ni får bilder senare på själva utstyrseln! Men vi får inte glömma mitt afro hår, som jag har krusat med en slags "våffel-tång" haha...

Ha en awesome night! ♥

Dream about something.


80-tals party!

Godmorgon gott folk, här sitter jag i pyjamas vid datorn och planerar vad jag ska ha på mig ikväll. Ikväll ska jag på en fest med temat 80-tal, ska bli skit kul!
Så efter jag har hittat alla svettband mm så ska jag ta mig till Emma på läjet för att sedan njut aav en wonderfull kväll med de bästa!
Har ni några tips på typiska 80-tals kläder, så får ni gärna slänga dit en kommentar tack!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, bye!

Time for something special!

Pust och flås! Jonna och jag har varit ute på en riktigt skön lång promenad, inte dåligt för en 5 åring (stolt syster). Men nu är det nog dags för lite fika tror jag allt efter en sådan ansträngning. Tur att dom är med mej nu u några dagar eftersom att jag är en riktig gotte gris ska ni veta! Men det är ju lov, fritt liv! See you later.

Karusellerna sover.

Hejsan sunshines! Dagen har varit fullspäckad, morgonen började med frukost ute i fina värmen med syskonen mysigt! Sen blev det lite påsk pyssel, med tapet klister och tidnings papper, men det blev ju som det blev.Dagen har jag ju som sagt var tillbringat med mina syskon, eftersom att man får vara en gullig dotter ibland och passa sina kära syskon! Temperaturen har smått stigit sig uppåt under dagen, underbart väder jag riktigt njuter av denna årstidern! Gårdagen i Göteborg var helt perfect, solen stekte på och jag gick runt i linne i den 18 gradiga luften. Jag kom hem överlycklig och har äntligen hittat ett par hängsle byxor, dom är underbara! Dom kommer jag att visa bilder på någon dag vill jag lova gott folk. Men inte idag, antagligen inte imorgon heller för då är det dags för 80 tals fest! Ska bli så himla grymt kul, taggar som fan! LOVE FROM SANNI

Hyrt smått och gott!

Hejsan sköna people!
Dagen har varit lugn, ingen skola! Vilket ger livet genast ett djupt andetag, men jag var en sväng i video butiken tidigare idag och hyrde lite filmer. Bland annat All about Steve och Big momas 2 och Allt för min syster. Alla tre ska tydligen vara jätte bra, så nu ska jag ta fram min B&J för lite glass och film tajm Lovely!
lite suddig bild, det får ni tyvärr leva med...

life is like a colour.


Fika paus!

Sitter på ett mysigt fik inne i Göteborg just nu och dricker en varm kopp choklad, livet e underbart!
För att inte tråka ut er denna afton tänkte jag slänga in lite inpiration från H&M, i hope you like it!♥



tripp, trapp, trull.








don´t forgett Ellen!

On the train.

Nu sitter vi på tåget påväg mot Göteborg, en varm svärm av nära&kära hälsar!
Ingen vidare uppdatering nu under dagen, eftersom att den kommer att vara upptagen av Gbg!


Göteborg!

Godmorgon kära readers! Nu har jag fixat iordning min lilla väska inför en shopping dag i Göteborg. Men jag hade faktiskt inte tänkt att shoppa något eftersom att jag har beställt ett par nya glasögon som kostade mig skjortan. Men resan tur&retur plus mat blir ganska mycket det också, men något litet kan jag nog klämma in höhö.
Nu ska jag gå ut på gatan och vänta på att mormor, lill-kusin och inger kommer för att hämta mej.
Ha en bra dag gott folk!

Hej å hå ett å två!

Jag kom precis in efter en skön kvälls power-walk! Efter att ha gått i solen nere vid stranden, så börjar det. Längtan efter de sena kvällarna med grillining på stranden med vännerna, de sena kvälls doppen när vattnet är uppvärmt efter en lång och jätte varm dag. Åh jag ryser!


en liten söt men suddig bild.






V-I-N-N-A-R-E-N

Jag valde att avsluta tävlingen idag eftersom att jag fått så många fina svar! Fast synd nog, så har inte alla bloggar...
Men det ska inte stoppa mig från utse de tre vinnarna, ni andra som tyvärr inte vann denna gången får en andra chans i nästa tävling.

Här kommer vinnarna!

1:a plats KOMMER..... Ellen, grattis! Här är länken till hennes blogg, ut gullig blogg! Kika in!

2:a plats KOMMER.... Sofie H, Grattis! Tyvärr har inte Sofie någon blogg, men ett stort grattis till dej ändå!

3:a plats KOMMER.... Olivia, grattis! Tyvärr har inte Olivia någon blogg heller, men ur duktig på italienska ;) grattis!


Kul att ni deltog, kram!

Studier.

hejsan! nu ska jag ägna mig åt lite pluggande, två uppsatser som jag ska skriva klart. Så vi hörs senare i bloggen, Bye!

Loppis!

Nu bär det av mot loppis i Tvååker med nära & kära, så mysigt att umgås lite med släkten nu när man ändå har tid!♥

17 April 2011

Godmorgon sunshine!
Jag har drömt jätte konstigt inatt, kanske lite påverkad av gårdagens film " 27 dresses ". Är det sant att man drömmer fem olika drömmar varje natt? Eller är det bara någon gammal woodoo snubbe som har hittat på det för att få uppmärksamhet? Eller finns det vetenskapligt bevisat...
Tro det eller ej, men jag har varit runt om i huset och hittat massor av saker som bara stod. Tillexempel som en nästan oanvänd dammsugare, strykjärn + bräda! Det är ju toppen, nu är jag uppladdad för att i framtiden flytta hemifrån...
Sen ska man bara hitta ett arbete så man får ekonomin att gå runt, next problemos!
Nu ska jag göra iordningen mig sen drar jag ut på nya äventyr! ♥

Inspiration

Magiskt snyggt har nu kommit ut i butik och på hemsida, check it out!






I think you know what I mean!

psst! i L.A är det sol och 19+, skönt med lite svalare efter att ha haft 31+ i flera dagar!









Design!

Ny design, vad tycks? Jag körde på en italiensk text i headern, kan ni lista ut vad den betyder? :-) Dom tre första som ger sig på att lista ut vad texten betyder och som ligger närmast de rätta svaret blir veckans bloggar, ni kommer att stå med i flera inlägg och finnas med i menyn under länkar i en vecka. Eftersom att jag har topp rekord nu på bloggen, med 73 besökare!!!!! Så är det ju kul att bli veckans blogg!:-) Lycka till!

Dagen som varit.

God kväll sunshines!
Dagen började med massor av regn, ett stort grått moln låg över Varberg. Fler än jag som blev deprimerad?
Jag har jätte lätt för att bli på dåligt humör så fort det blir dåligt väder, men men. Efter lunch sprack det upp, när jag och farmor satt och kollade på Dirty Dancing!
Min dag började med en cykel tur till farmor, där jag mötte upp henne och faster. Vi tog en promenix till stan och kollade runt lite och fixade lite smått och gott! Sen så år vi god mat och kollade på Dirty Dancing. Jag blev kär igen, han var såååå snygg att jag höll på att svimma (farmor delade min tanke). Efter att ha sjungt på gamla klassiker och snackat om tjusiga karlar så tog jag racer bike´n till Kvantum och köte lite smått och gott!
- Jag kom hem till ett spänt läge. Det var WIC match på tv och alla satt och tittade, jag kan inte vara insatt i sport. Jag är inte så intresserad bara, lite svårt då liksom. Fast det är allt lite skoj att se när Varberg vinner SM, fast eftersom att mina sena reaktion utlöstes några minuter senare så kan jag tyvärr (med en tår i ögat) meddela att Varberg förlora. Men nu får vi inte ge upp gubbar, KÄMPA PÅ! :-)
Nu sitter jag i sängen och kollar på filmen 27 dresses på TV4, det får ni inte missa gott folk!
Imorgon drar vi bort mot Loppis i Tvååker!
Ciao, Sanna.

Reklam.

Jag kommer nu att göra lite reklam för den bästa cykelaffären i Falkenberg som heter Cykelmagneten.
Kika gärna in på deras hemsida i länken ovan, tryck på " Cykelmagneten "
Min far har gjort designen på deras kläder, så jag har tagit lite bilder på kläderna som vi har fått hem!
Ciao bella!

Mobilblogg- från sängen! Efter en lååång k...

Mobilblogg- från sängen! Efter en lååång kväll med för mycket chips, så ligger jag nu i sängen och kollar på en film "tur&retur". Imorgon blir det mer bloggning! Gullig text: 1universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljarder människor och jag träffade dig av alla! That's the truth! Ciao, Sanna.


Music in my heart.

Musik är något som betyder mycket för mig. Det känns som att det är en karusell inuti min mage, jag börjar le. Jag blir helt till mig varje gång! Jag blir kär på något sätt, jag blir helt kär i allt och alla.
Jag kan tänka på något samtidigt och få massor av ideér och insperation, det liksom blir helt kortslutning i min hjärna.
Jag kan verkligen inte förklara mig bättre, men jag blir kär, jag blir ny kär i allt och alla. Jag älskar musik!

kvällsmat!

Efter middagen  har jag spenderat framför datorn, inget roligt precis. Men jag har blivit teknisk, kan man ens bli teknisk?
Jag vet inte, men jag har i alla fall uppgraderat min hjärna. Så nu kan jag överföra bilder från iphonen till MacBook Pro´n. Lite "skills" får man ändå säga, fast att nästan (nästan) alla femton åringar antagligen alla förutom moi kan det.
En stolt tjej kan överföra bilder, grattis till mej.

Nu förtjänar jag en riktigt god middag (eftersom att det luktar brännt hår i mitt rum). Nu blir det god middag, mums! Kvällen spenderas med mysiga family! Eftersom att det var ett tag sedan nu :-)
bjuder på en härlig bild som jag funnit på We Heart It.

Kommentar.

Jag har fått en fin kommentar av en Felicia på inlägget Beutifull. Vädigt fin kommentar jag upprepar den nedan!
Postat av: Felicia

Hej, vilken blogg du har! Jag brukar följa den, du är bara så cool! Hur gammal är du? Jag har en jätte underlig fråga, kan inte du ta en bild på ditt rum? För ett tag sen gjorde du det, men sa att du hade ett till. Vore jätte kul att se!!:) 
Kram, Felicia.

Svar: Tack för den fina kommentaren Felicia. Kul att du gillar bloggen! Jag är femton år gammal, inte alls en underlig fråga, här får du en bild:
I hope you join it!

"Leaving the world"

Jag håller på med en super duper bra bok called "Leaving the world" av Douglas Kennedy. Den är wonderfull, men jag har ju inte riktigt läst ut den (några sidor kvar). Jag har tagit ut en rad ur den boken till er!
Såhär lyder det, “There is part of me that always believes I deserve disaster".
När jag har läst ut boken ska jag ge er en äkta bokrecension, om den bra boken Leaving the world!
Have a nice day, Ciao!

Pausen.

Nu är jag tillbaka med nytt rus i kroppen, så nu blir ni inte av med mig i första taget ska ni veta gott folk! det personliga skälet var bara att jag behövde lite tid för att ladda upp med lite nya krafter. Eftersom att dom lätt dunstar bort!
Är allting bra med er kära läsare? Hoppas inte att jag har förlorat er nu, men nu vet ni att jag är back, jag skriver även det på Facebook för er som har mig där att jag är tillbaka. Jag tycker att det är kul att ni uppskattar min blogg, och gillar den för den är som den är, den i lite speciell och det är just det som gör den till min blogg. Sannas lilla kik hål ;-)

Om jag ska göra som vanligt så ska jag skriva om hur min lilla dag har varit. (Väldigt spänt inlägg det har kan man ju säga, höhö. Jag vet inte vad jag ska skriva liksom)
Min dag har varit bra, efter att ha rätt ut lite smått och gott så var allting perfect! Vi hade även lite påsk pyssel mm nu inför påsk. Skönt att ha vetat hela dagen att det har varit min sista dag i skolan innan påsklovet. Eftersom att veckan som kommer nu är ett litet smak prov inför den kommande sommaren som kommer att bli bäst!
( Nu finns det  även på fäjan )



Tack för att ni finns där för mig kära vänner, jag tror ni vet vilka ni är!


CIAO!

Flower Power

fin kombo från the last year, kul att det återkommer till affärerna!


Jag ska meddela att jag tar en blogg paus ...

Jag ska meddela att jag tar en blogg paus till fredag av personliga skäl, Ciao!


Grand ma's place! Nu ska jag strax äta pan...

Grand ma's place! Nu ska jag strax äta pannkakor hos mormor, mys! Kjam.


Beautiful

mini bild men, vill ändå dela med mig...

Torsdag.

Idag är det en regn fri dag i lilla staden Varberg, och 19+ i L.A! Jag vaknade med en ilsken förkylning i mi kropp, så en halvt sjuk Sanna gick till skolan. Kom hem efter en hård (hehe *hård*) skoldag och nu sitter jag i soffan Och mina syskon springer i trädgården och leker. Jag passar dom, så det bästa sättet var att släppa ut dom, haha! Men jag tänkte testa en sak, får ni fram någon bild nedan? Här: Se om det kom någon haha. Ha en fortsatt lovely day gott folk, Ciao!

Natti fnatti! Förlåt för dålig bloggning!!

Natti fnatti! Förlåt för dålig bloggning!!


Stolt, lycklig.

Hejsan, har ni haft en bra dag? Min har väl varit helt ok, jag har haft en satans huvudvärk och magont. Typical me! Föresten, tack för alla kommentarer kul att ni gillar bloggen. Stolt jag blir, hihi:-) Jag hyrde en film i söndags " projekt prinsessa" haha en Disney film, jag trodde att jag skulle få en fantastisk stund och njutigt av en barnslig film. Men icke sa Nicke, en av de dåligaste filmerna jag har sett.! Nu ska jag nana, Ciao!

-RETRO STILE-


Ta för er gott folk! Njut av den sköna våren som lockas. Njut av att ni vet att färgern aldrig lämnar er!

Hejsan svejsan Goa läsare! Nu har jag pre...

Hejsan svejsan Goa läsare! Nu har jag precis kommit ut från det hemska provet TIMSS som är jätte styrt. Men jag överlevde, höhö. Nu ska jag äta en liten choklad bit, mums. Puss puss, S.


Snabb mobil blogg direkt från en morgon tr...

Snabb mobil blogg direkt från en morgon trött Sanna! Hejsan föresten, har ni sovit bra?;-) jag tror att jag är inne i en stress period just nu, för jag har nämligen drömt massa konstiga saker som att jag inte hunnit med saker och att jag kommit försent! Hmm, undra vad det beror på. Aja, nu ska jag ta på mig lite idrotts kläder (första lektionen är idrott) så nu ska vi röra på fettet! Haha, vi hörs senare bloggen! Ciao, S.


Ny design.

På senare år har jag blivit duktigare och duktigare på att fixa designen i Blogg.se! En riktigt stolt sanna har nu precis ändrat textsnitt mm. Vad tycks?

Ciao Bella!

------------------Ett lockande ämne-------------------

Hejsan, jag sitter i soffan och tänker lite. Jag vet inte vad jag ska skriva om i bloggen liksom. Det känns som att jag har slut på fantasi eller s k "prat ämne". Jag försöker ju att göra det så himla proffsigt som möjligt för att ni läsare ska vilja läsa min blogg. Inte bara läsa den, utan reflektera över den, tänka på den, lyckas!
Men för att få det så, så måste jag ligga i lite mera i think så att jag inte har för mycket uppehåll mellan bloggningarna.

Eller vad tycker ni? För det är ju för er jag skriver, utan er så finns det ju ingen sannaawallins.blogg.se

beskriv gärna i en kommentar vad ni egentligen tycker, jag uppskattar det verkligen!



Ciao, Sanna!


Soffan!

Hallojsan! Har ni haft en lika bra dag som jag?:-) Jag har i alla fall tagit det ganska lugnt hela dagen, sen vid 14 så tog jag Med mig syskonen på bio (skrev i förra inlägget), på hotell gyllene knorren. En super mysig film, jag och tanten bakom flabbade åt alla "höhö" skämt! Jag kanske börjar bli en söt gamal tant, på tal om det... Förra veckan när jag var på Stan med vännerna så kom det fram en söt liten dam till mig och sa: " men lilla hjärtat, va otroligt vacker du är. Du ser ut som mitt lilla barnbarn så ung och fin." så svarade jag " du e så himla vacker du med". Hihi, då blir man allt varm i kroppen när man vet att någon tycker att man är vacker! Jag satte precis på en film (igen...) till syrran, så nu sitter vi och myser i soffan. :-) Vi hörs senare gott folk.

Dubbel bio.

Hejsan, som världens bästa syster så tar jag med mig mina syskon På filmen hotell gyllene knorren, ska bli så mysig! Puss, S

Bio med den underbara.

Hallojsan gulliga läsare!
Nu är jag hemma från en underbar kväll med fina Jenny, vi var och såg på bion " I am number four". Grym film men jag är lite för rädd, haha. Jag är så himla lätt skrämd, fråga mig inte varför! Så det blev mycket hålla handen, hihi.
Dagen har varit okaj, synd att det blev som det blev i´ve lost a person.
Men jag vet ej varför det blev som det blev, skit i det rör inte er!
I alla fall, jag har tagit det ganska easy, tog en promenix till mami efter maten. Glöm inte att anteckna dear people!
Idag tänkte jag ej bjuda på någon bild, har lite slut på fanatsi!
Nu bliré film tajming i sänga!
Kjam, S.

RSS 2.0