Länge sedan.

jag vet att det var länge sedan jag bloggade. Men jag vet egentligen inte varför jag inte bloggat. Jag har haft lust att blogga, men grejen är den att jag inte har haft någon tillgång till att blogga. Min telefon har fått feber tror jag, den vill inte ansluta till något nätverk. Sen har jag repat varje dag, och det är så kul så jag har lagt all min fokus på det. just för att det ska bli så bra som möjligt. Idag har vi faktiskt premiär i Falkenberg i teatergläntan. jag är taggad till tusen, inget kan gå fel nu inte!
Ni får inte glömma att komma och kolla i sommar på sommarteatern Teatervinden. En otroligt rolig pjäs som passar för alla åldrar.
Teatervinden är uppdelat i två grupper s k Cast. Vi är uppmot 70 skådespelare/deltagare som är med, så vi blir runt 40-50 st på scen.
Om ni kanske vill se mig på scen, så står det inte vilket cast som spelar de olika datumen. Därför tänkte jag skriva ut här vilka datum jag spelar:
Juli- 6,10,13,17,20,22,26,28,31
Augusti- 4,9,14
Kom gärna och titta, biljetter finns att köpa på Ticknet och turistbyrån.

idioter.

Jag håller med bandet Säkert. En mening ur en låt; "Dem jävlarna skall skjutas!"
Jag blir så lätt förvirrad och ledsen. När vissa idioter skiftar sida. Ängeln turns to a devil.
Man trodde personen var något lite extra. Men faktumet är att den är en säck med skit. Skiten som inte är värt någonting. Tårar strömmar ner för min kind av tanken på att folk gör sånt. Det är ingen liten tonårs flört. Vi tonåringar kan vara förälskade. Vi är inte annorlunda, vi kan vara lika kära som alla andra. Vi har lika lätt för det med.
Fast jag är en av den sorten som blir extra lätt charmad.

Jag känner mig tom av allt.
Tror (i mitt fall killen) vissa killar att dom kan slänga runt oss som ett rep. Att dom kan ha oss när dom har lust med det. Och när det passar och man inte vet nåt av så händer det saker som man inte kan begripa. Då byter dom, då tar dom en annan.
Grejen är den att jag vet boys som är så fina och underbara. Men jag vet lika många rövhål. Som jag har bestämt mig för att inte lägga någon vikt på. För det känns så onördigt när dom ändå får mig att börja gråta.
Jag och en vän pratade om en sak när vi cyklade hem för en timma sedan.
Varför tar jag på mig smink idag? När jag har så lätt för att börja gråta? Jag skulle aldrig ha gjort det, det resulterar bara till att man ser ut som ett svart monster.

Jag hatar att ha smink på sig när man är ledsen. Man måste få gnugga sig i ögonen. Bli röd i ansiktet utan att det ska blandas med svart mascara.
Jag förstår om ni inte vill läsa detta inlägg. Men jag känner att jag ville skriva av mig lite.
Jag har delvis min blogg för att senare kunna titta tillbaka på mitt liv, hur jag var. Vad jag gjorde som ung.
Jag vet att jag gör reklam för min blogg på facebook. Varför? Jo, för att det jag känner att vissa människor kan vara i samma sits just då. Då känns det skönt om jag skriver om det så andra får läsa, och sätta igång en tanke verksamhet. Eller så inspireras dom bara helt enkelt.
Nu säger jag adjö för mig. Ska sätta på en film, som jag ska somna till....


Lite för trött för att orka sätta på dator...

Lite för trött för att orka sätta på datorn efter skolavslutnings firandet!


Stan.

Nu drar vi oss ner mot stan för att lyssna på lite musik.

Städning, gäster.

Nu ska jag dra mig upp från en liten snabb tupplur i sängen för att börja städa rummet. Sen ska jag baka en jordgubbs tårta med Ea. Klockan 18 kommer mina tre friends så ska jag bjuda på lite gott grillat käk och sen drar vi ner mot stan en stund för att kolla på Daniel Adams Ray.
Awesome!

Avslutning.

Har precis äkat upp en hamburgare från Donalds. Planen var att familjen skulle äta på restaurang, några av alternativen var Stinas, Fridas, Hus nr13. Men eftersom att vi glömt boka bord så sket det sig. Ganska lönlöst egentligen eftersom att det är skolavslutning. Och faktum är att jag inte är lika lycklig som vanligt.
Jag känner inte för att bli störst på skolan. Jag vill inte börja hemska nian. Som alla säger är så himla jobbigt. Jag önskar att jag skulle börja femman eller något annat liknande.
Jag tycker att det är skrämmande, allt blir så allvarligt. Och jag är inte en person med kämpa glöd. Jag bara önskar att jag kom hem med MVG i alla ämnen om 365 dagar. Och jag hade valt ett otroligt bra gymnasium som kanske ligger i Göteborg eller Stockholm. Så jag fick komma bort från den här lilla hålan. Vilket jag tror skulle vara riktigt nyttig för mig. Komma bort lite, och få kämpa för min dröm istället. Drömmen att arbeta som skådespelare. Ett hel tids jobb som skådespelare. Men jag vet att det är så otroligt svårt att ens få gå på en audition. Då tror jag att min äkta kämpar glöd kommer fram inuti mig. För jag har redan bestämt mig, då ska jag fan ta å lyckas också!
Fast i vissa stunder i livet känns allt omöjligt. Men då vet jag att jag kan tänka tillbaka på kanske just den här stunden då jag vet vad jag vill och ingenting är omöjligt för mig.
Dagens skolavslutning gick suveränt, förutom det kyliga värdet. Jag älskar att sitta och kolla på niorna som står på ett långt led. Och i tur å ordning får dom gå upp på scen en och en. Då lärarna läser ett personligt rim om just den personen. Dom får sina betyg och en röd ros.
Jag har alltid undrat vad dom skulle sagt till mig. Och tänk om 365 dar, då får jag veta!
Ofattbart.
en sne bild på min skolavslutnings frisyr. Lite dålig kvalité, tagen med mobil kamera. Vilket resulterar det ena och det andra.

my new glasses.


spänd.

Solen skiner inte men jag skiner för fullt. Kan det bli bättre tro?
Om en halv timma börjar middagen. Middagen som vi 8:or skall hålla för 9:orna som skall lämna oss efter alla dessa år. Vi har kommit på en lite rolig grej ska ni veta, men det ska jag inte avslöja nu.
den karamellen får ni suga på yttligare några timmar : )

WANTEDNågon helt annan än mig själv.

Dagen har varit så annordlunda, konstig och lite mera knasig. För det första var första lektionen på Willys för att handla. För det andra så var det ingen teater. Känns så tomt på något sätt, för jag trivs där så himla bra.
Imorgon har jag egentligen inte heller rep, men jag funderar på att ta bussen upp för att kolla på när de andra repar sina scener.
Sen har jag i princip suttit hela eftermiddagen och klurat med hur jag får upp "bloggtoppen" ikonen här i bloggen. Men icke sa nicke den vill visst inte som jag vill. tyvärr.

Kärlek är Solsken och fågelkvitter, ett sv...

Kärlek är Solsken och fågelkvitter, ett svagt Godmorgon Att få avnjuta dagens första kopp kaffe ihopkrupen på köksstolen Klä upp dig lite extra, bara för att du kan Sjunga tills rösten spricker Kyssas Gå till världens ände och tillbaka Gråta, bara för att du mår så jävla dåligt Springa tills benen inte bär dig Flummiga middagar Kramas Vakna av att någon kysser dig i nacken Lukten av regn påvsommarvarm asfalt Oväntade telefonsamtal Spontana komplimanger Att titta på stjärnorna med en god vän Skratta tills du gråter Äta choklad Bryta mot lagen med dina vänner Att finna kärleken


today.

happy smile.

12 Juni.

Jag började dagen med att sova bort den. Det var länge sedan jag sov till halv elva. Nästan rekord.
Nu har jag duschat tagit på mig en färgklick och skall börja fixa iordning och bestämma tåg mm. Idag är det ännu en rolig rep dag i Fbg.
Men idag blir transportmedlet tåg. Vi får väl se hur det går, hehe. Jag, becka och manda skall ta ett tåg ner. Men jag kom på den bra toppen idén att vi ska ta med sparkcykeln så vi kan rulla mellan station och storan.
Sen så är det även loppis i mitt hus idag. Vi skall ha en s k leksaksloppis! Super duper kul, hoppas att det kommer några bara och vill ärva de mest bästa leksaker.
Jag har lärde mig ett nytt ord igår på repet.
Every hopa = allihopa.

AWESOME

Fredag

Hur ska jag göra för att bli nöjd? hit och dit ändras det här i bloggen. Jag kan ibland tycka att det är lite spännande att sätta datorn i knät och leta runt i färgkartan och låta fantasin flöda som aldrig förr. Alltså det är då jag ändrar min design i denna lilla håla.
Sen så har jag haft en liten "blogg pause" utan att förvana er. Jag brukar ju vara duktig på just det stadiet. Men tydligen inte på att blogga varje dag.
Jag vill ju egentligen att min blogg ska bli stor. Och att så många som möjligt inspireras av den. Det är som när mina vänner säger till mig " Sanna, du kör dit eget race. Du påverkas inte av alla andra". Just det gör mig varm inuti.
Då har jag lyckats. Jag har en tendens att oroa mig för att jag inte är mig själv. Utan spelar en okänd karaktär som jag egentligen hatar. Men jag tar fram i obehagliga sammanhang. Och ibland kan jag inte hjälpa det.
Men jag läste härom dagen att alla har en sida som man tar fram ibland då och då. Som man kan använda för att skydda sig. Kanske är det en annan person bakom de personer som mobbar folk? Jag har alltid kännt/ trott att alla "onda" har ett gott hjärta. Medans mina vänner sa till mig när vi var yngre: " sanna, möjdaje, dom, dom äj inte nälla. dom dödaj folk".
Kanske är det sant? kanske är det bluff och båg. How knows?
Min dag har varit ganska easy. Skolan var helt lugn och vi planerade mest inför deras avslutnings middag. Som vi i 8:an håller i. Vad vi ska göra vill jag inte skriva här. Kanske kan någon läsa det, sprida vidare. Då är den överaskningen som inte längre e en överastning ute på stan innan jag ens hunnit blinka.
Efter skolan där imot. Då var det dags för rep i Fbg. Lika härligt som vanligt! Jag kan även meddela att ett danssteg som var omöjligt. Har nu ändrat sida och blivit möjligt igen. Jag kan det, så nu ska ni få se hur otroligt begåvad jag är. Lite fin slippning på höfter så kan man tro att jag gått balettakademin. Jag tror inte ni förstår hur bra självförtroende jag får av att skriva sådana oseriöst bra saker om mig själv...
Nu ska jag ta en kopp té och sätta mig framför en gamal julkalender. Som vanligt. Sen ska jag försöka sova. För imorgon är det en ny dag med nya tag.

Faktum är att jag blir så lätt påverkad av...

Faktum är att jag blir så lätt påverkad av omgivningen. Exempel; alla byter till spotlife lämnar krångliga blogg.se . Och jag har börjat tänka på att lämna denna blogg och skapa en ny på spotlife. Jag har aldrig tänkt dessa tankar förr. Kanske just därför? Men nu ska jag spana lite på det, för jag har inte kunnat se min statisk på över en månad... Så jag vet inte ens om det är någon som läser i detta myrhålet. Finns det någon där?


Suger.

I detta fall är det ni som får lida. Ingen bloggningen har det varit. Jag ber om ursäkt men jag har haft fullt upp med kuliga (sanna word) saker. Som teater rep i Falkenberg. Så fort man kommit dit så rinner tiden iväg. Jag njuter och lever i paradiset. Jag är överlycklig att jag kom med, och hel nöjd med rollen. Kan livet bli mycket bättre? För att inte tala om alla solstrålar som finns där, mycket nya och fantastiska vänner.

Idag började jag dagen med att sätta mig i bilen med mamma för att leta jordgubbar för minsta summa = fler paket. Eftersom att vi vaknade vid 10 så var vi ute vid 11 och kolla på termometern den stod på 30 grader. Puuh, vi orkade inte cykla. Thats why! Men vi kom hem med 2 paket söta jordgubbar. Snabb frukost kl12 då vi insåg att jag skulle vara i Fbg om en timma. Stress, men vi hann med att packa ner mat och köra dit. En hel varm och skön eftermiddag med bästa gänget och jag fick en snygg rand efter min klänning, som jag definitivt inte är stolt över. Efter det blev det ett dopp i havet, sen färskpotatis och grillad lax. En kort sammanfattning om min dag.

Nu ska jag skriva lite mera om imigrationsverket, för att jag ska bli klar med det till morgondagen.

På onsdag, torsdag ska jag ta ledigt en stund från skolan för att åka till fbg, lovely!
Ibland
bild från en outfit för några dar sedan, suddig bild tagen i fönster rutan. I♥SUN

3e juni 2011

Dagen började med arbete på simstadion, som var väldigt roligt! Det var i princip inga kunder under dagen, så det fanns ingen mening med att ha flera som arbetar när man ändå har kunder eller x-tra arbete. Iallafall efteråt kom pappa och hämtade mig så körde vi mot Falkenberg för rep på 1:7 alltså stycke 1 och sida 7. Men det är manus snack, det tar vi en annan gång. Det var alltså rep på Pippi flyttar in scenen. Det var så kul att få regi av våran regissör Kålle, jag lärde mig mycket. Och känner mig mer säker i min roll när vi läst igenom testat alternativ mm. Jag var där 13-21, låång dag. Men lika skoj som vanligt, alla är så härliga och positiva. Tyvärr kom jag hem med 12 stycken myggbet, not so fun. Så imorgon får jag ta med mig myggsprej, borde funka!: ) för att helt byta samtals ämne. Jag satte precis på en film och har packat klart, skall till mamma imorgon nämnligen. Lika mysigt att träffa sina familjer varje vecka, hihi. Jag ska iallafall försöka sova nu. Godnatt, goodnight sleep tight don't let the bed bugs bite you.

Fräch.

Kanske borde ta en andra dusch för dagen, svettigt med hopp och skutt. Framför allt i Falkenberg. Men kvällen har varit lika skoj som vanligt! imorgon är det jobb + mera teater, lovely!

1e juni.

Den dagen har varit så enormt lugn och harmonisk. Nästan ingen skola över huvudtaget. Vi började 12:15 och slutade en timme senare. Hela dagen har jag legat i soffan och kollat på Pippi, favorite! Jag vet egentligen inte varför men jag har alltid älskat Pippi... Så jag dras till det. Men iaf vid 18 är det dags för teater rep i Falkenberg. Toppen!! Antagligen får vi manus idag med, det hade ju varit awesome. Nu ska äta en macka. Ciao.

RSS 2.0