Söndag

Godmorgon, jag är super pigg idag! Hihi lite flumm e jag nog... Vi har inte fått svar en från den andra auditions jag var på. Så jag har varit super spänd hela natten, nästan iaf.
Jag ska äta frukost nu, sen bär det av mot kusin Lovisa som fyller 12 år idag. GRATTIS!

inget långt inlägg idag men, men.


En snabb mobil bloggning nu. Jag glömde nä...

En snabb mobil bloggning nu. Jag glömde nämnligen skriva i förra inlägget, jag har fått många fina kommenterer. Tack. Men en inställning på min "blogg.se" översikt så står det inte på nyheter att jag fått en kommentar. Så jag är super ledsen, för att ni inte fått svar! Mer bloggning imorgon läsare!


design fixaren fick jobb.

hola, ny design hihi. Vad tycker ni? jag är jätte nöjd, erica hjälpte mig som vanligt och jag är super tacksam! Thanks honey!
Dagen har jag tillbringat med mamma och hugo först på stan. Sen dans med ällica och päämelja. mysigt värre!

nu sitter jag och äter en bulle, mums. ska kolla slutet på en film  =)







xxx
/sanna


Styrketräning+referat.

Hejsan alla bloggläsare! Kul att veta att ni kollar bloggen, jag uppskattar det!
Idag i skolan så dog jag nästan, andra lektionen styrketräning på gym, mm gött... (?) Jag var så trött när jag skulle börja springa på löpbandet, flera ggr så var jag nära på att trilla av. Det var ju tur att jag missade den tabben, hehe.
Det kunde ju bli några intressanta fall!
Sen så var det ju träning med vikter i olika apparater, jag förstod hälften av maskinerna. En otecknisk ovältränade på ett gym, det matchar ju liksom inte. Men jag säger som de säger i filmer;
" Det är som en maskin den vita sidan + den röda dras till varandra, medans motsatt dras ifrån"
Men det var kul, man känner sig riktigt kry och fräsch efter alltså. Olivia och Julia slog till med pommes på Campino efteråt, haha vi sumpade våran träning direkt. Back i posesition again. Men jag har bestämmt att börja jogga igen till våren, i sommras var jag riktigt duktig med träningen. Men suget dras man ju till, solnedgång och linne med skönaste party låtarna. Hur låter det?

Nu höll jag på att glömma att berätta dagens stora tabbe! Jag stod till med cyklen på isen, jag känner att den glider åt sidan, reagerar, tänker "den ramlar, ramlar jag under?!", släpper cykeln, springer åt motsatta sidan som cykeln ramlar åt, springer in i en snö hög, ramlar, har snö i fäjset! Hur lyckas man egentligen??

Hela eftermiddagen har jag suttit framför datorn och skrivit ett svenska referat och svordomar som ska in på fredag. Inte det roligaste precis, men vad gör man inte för att hålla ett bra betyg uppe?

Finns det någon som tränar på ett gym i Varberg? Jag tänkte skrapa ihop lite money till det. Men först måste jag ha råd med flygbiljett tur/retur till HOLLYWOOD.

jag lovade min lilla trollunge att spela ett spel, så får ta en paus nu strax...


En viktig upplevelse för livet.

jag har genomgått en helg med auditions. jag överlevde. jag klarade det. utsatte mig för något som stärkte mitt självförtroende något enormt! jag är så nöjd och stolt över mig själv att jag gjorde det. jag var så himla taggad och gjorde mitt bästa, jag kunde inte göra bättre än mitt bäst. det gav ett positivt svar, jag fick många komplimanger. och är stolt över min insatts. nu är det bara att hoppas på ett bra resultat. jag håller mig uppdaterad på deras hemsida!

dagen har varit rolig, mycket skratt. det är det som betyder, enligt mej...

ny duschad tjej sitter i soffan, jag ska ta lite food nu hade jag tänkt. imorgon blir det en lugn dag i skolan, efter kör å drama!



svar på kommentarer.


Postat av: Anna

Shoppar du mycke på rea? :)

Svar: Jag gillar att kolla på reor, eftersom jag är så snol av mig. Men det är kul att köpa något två veckor senare dubbelt så billigt, så ja!

Postat av: Dennis

Gör du scrap booking? :) 
Gillar ditt namn, snyggt!

 

Svar: Jag har fått för mig att jag ska börja med det nu. Därför har jag inför-skaffat lite material. Har en liten idé med det där, hihi. Tack för komplimangen, det samma.

 

Postat av: Wilma

Du byter ganska mycket stil, är det meningen? :)

 

Svar: Som jag skrev i inlägget så gillar jag alla stilar, öppen för nya tider. Nya tider = nytt mode. Så ja på sätt och vis, men sån förändring hoppas jag inte att jag har...! Det är en fråga jag får fråga mina vänner, dom känner mig bäst.

 

Postat av: Felecia.

Tjenixen, jag har precis börjat följa din blogg. Vad bloggar du ifrån för någon dator? :)

 

Svar: Kul att du följer den! Det beror på, hos mamma en PC och pappa oftast Mac Pro.


tack för fina kommentarer, änglar♥

Sånt som sanna drömmer om.

H&M - 249:-


H&M - 199:-


Monki - 80:- (SALE)


Monki - 60:- (SALE)



Shorts- ?


Blandade stilar, men jag gillar att variera. Jag är en brud som variera, anteckna nu girls/boys!
Jag tycker att det är skoj att byta från prinsessa/punk/70-tal/retro.
Har vi någon läsare som håller med? Har ni tips, eller frågor så var inte fega kommentera släng dit ett tips! Jag gillar att få idéer etc.

Nu ska jag ta lite varm choklad, repar igenom låtar inför morgondagen - Bubbly.

Jag slänger in en skämt bild (+ att jag har på mig nya tröjan, hihi mycket komplimanger har jag fått idag. Ulle har paxat den, om jag får för mig att ge den till second-hand)


Plus att jag har årets största finne!! Hur får man bort dom?? ♥

Gekås tanterna är på hugget!

Tjoho söta läsare! Har ni haft en bra fredag? Hur mår ni?

Jag mår inge bra idag, precis. Eller rättare sagt den senaste veckan, jag har haft ont i huvudet och har tusen muskelknutor i hela ryggen...

Jag har kommit på en smart sak att tänka på, inte ta för mycket huvudvärks tabletten. Spara levern, för jag läste precis att det blir vanligare och vanligare att Ipren mm orsakar det, tyvärr!
Jag har gått med detta ett tag nu, i morgon är det ju audition i Falkenberg.
Om det sitter kar då, så kan jag tyvärr inte hålla mig, för det gäller att ha topp fokus.

Ge allt man har, and i will get there!
15.25 tog Lydis och jag bussen till Ullared, jag säger det själv. Ha jag kände mig lite som en tant, när jag yrade runt bland alla hyllor. Hmm, fast att jag varit där så många ggr så har jag inte lärt mig planytan. Kanske för att dom bygger om 24/7, håller ni med mig ni som varit där? ♥

Jag har lite fullt upp med annat, så jag tar inte kort på något nytt men jag skriver gärna upp...

  • 2 par olika strumpbyxor.
  • Pyssel stuff.
  • Present papper.
  • Stift penna+stift.
  • Manikyr penna.
  • 2 Loka flaskor.
  • Corny.
  • Godis.
  • Tuggummi.
  • Spegel.




Haha gammal bild, hmm. Vad tänkte jag? Put mun, vad mer saknas för att liksom turn out to a big fjortis? HAHA.

≈Mode inlägg på ingång≈


hejdå bloggläsare.

Snabb mobil blogg nu... Jag och Lydia sitt...

Snabb mobil blogg nu... Jag och Lydia sitter i bussen påväg hem från Gekås. Mer blogg kommer ikväll. Bye.


Totaly normal day, förutom att min sis fyller femton!

Grattis Jenny, äntligen får du cykla utan hjälm lagligt! Love u!

Dagen har varit lugn, efter skolan läste jag lite och lagade mat till två små kidz. Det är brorsan och hans vän Nellie som var så döds hungriga, enligt doms beskrivning så var det en nära döden upplevelse (det kan man ju säga vad man vill om) ....
Medans Hugo senare tränade så drog jag och mammi ner på stan och kollade lite. Jag fick en super duper fin tjock tröja, im in love. Jag köpte den på "On Your Mind" i stan för rea pris 149:-! T

Den ser väldigt stor ut (vilket fick mig att tveka) men när jag testade den på plats så perfect! Den hasade ner på axlen och la sig rätt runt midjan. Jag korvade upp armarna så det blev en helt ny design, och jag är nöjd med min lilla tjänst för att pigga upp och ge lite liv i den. Som ni ser på bilden, den ser ut som att den är i större storlekar, men glöm inte vårets största mode, OVERSIZE!!!!

Nu sitter jag och väntar på att jag ska få ett mejl från Falkenberg, ändring i schemat tydligen...

Kram, Sanna.

Svar på kommentar!



Är du halv spansk, eller är din mamma spansk? För du skriver mycket på spanska...

Svar; Haha, nehe du! Verkligen inte jag läser spanska och skojar om att jag en dag ska bli spanjorska! Men jag gör nog lite narr av mina spanska kunskaper på bloggen...

Jesse williams och annat vackert.

Fråga mig inte varför som allting är vackert, eftersom att jag skriver det..!
Men Jesse Williams har blivit min älskling och jag är in loooovvvee!
bara kolla på honom, vissa säger att han ser ut som Barack Obama, det kan man ju tycka vad man vill om. Men tjena att han inte är lite söt i alla fall? Eller så är det bara jag som har blivit förtrollad av all skönhets ideal ute i samhället. Jag har fastnat vid snyggingen, kan tyvärr inte hjälpa det hörni!

Lite för mycket sleep talk under ett tag nu i bloggen,jag ska skriva renare och bättre! Lite tråkigt för er som läser men hatar honom, se något lite posetivt hos han. För nu kommer Big Bang tillbaka fast med Jesse Williams i en bild bomb.























Det tråkiga med dessa bilderna är att det är gula sträck runt om, lite tråkigt att det nästan förstör hela bilden!

Har inte ni någon idol/heting/ lover?

haha mi madre är så rolig, hon har hittat massa gö roliga/tråkiga gåtor, haha!

Vilket huvud är det som varken har näsa, ögon, mun, öron?

Hur gör man det omöjligt, möjligt?

Vilken dräkt bär man med sig hela livet?

Vilket djur på savannen ser bäst?

Vilket djur i djunglen går sämst?

haha, nu har ni något att klura på! Kan ni svaret, kommentera vetja!

Adios amigos!





Is och annat vackert!

För det första så älskar jag kursiv stil, fråga mig inte varför. Det borde ju användas i andra tillfällen men jag bara tycker om den, så ni får lida.

Jag gjorde värsta tabben imorse...
Jag skulle ta ut min cykel ur förrådet, men så klart hade dörren fryst igen, mysigt. Så ingen cykel+ att jag var förrsenad redan. Så jag sprang genvägen genom skogen, så ramlade jag på isen, lyckat!!!

Jag bröt ingenting men trodde att jag skulle dö ett tag. that´s sanna´s life honey´s!!

Tack för fina kommentarer, men klantiga sanna råkade radera dom, men kommer ihåg några som jag tänkte svara på nu!

Vart har du köpt det Loréal paris lipglosset?

Svar; På kicks i Varberg.


Jag älskar din stil, men hur får du tag på alla kläder? Jag måste liksom kämpa för att hitta något i din stil, lite affärs tips??

Svar; haha, nej jag vet inte riktigt. Jag har köpt allt i Sverige, typ H&M Gina Tricot och lite andra roliga affärer. Sen så ska du ha idn egna stil, inte någon annans. Men kul att du gillar den! :)


Det var allt från mig idag just nu i alla fall! Jga sitter i skolan, så måste återgå till fokus...


Hejdå!

Tidagen den arttonde januari tjugohundraelva punkt

Tänk om man skulle texta allting, alltså inga tecken, siffror eller några andra klumelurer, hmm.
Hej föresten, tankarna far iväg med mina tankar...

Jag sitter och lyssnar på " all i want is you" fårn Juno filmen, den är så himla skön. Har ni sett den?
Idag har jag passat min lillebror, vi tog bussen ner till stan för att jag skulle köpa en present till min vän gulliga vän Jenny som fyller femton på torsdag. Lika bra att ha gjort det! I hope she like´s it. För är det något som jag suger på så är det att köpa presenter, för det första så står jag i typ en timma för jag inte kan bestämma mig. Sen så blir det sällan den rätta presenten. Men jag känner på mig att jag kanske för en gångs skull har lycktas!
Jag säger inte vad det är, om hon läser bloggen...

Jag sitter och väntar med 100000000000 fjärilar i magen som bara flyger runt. Jag ska ringa när dom öppnar på Kålle´s teater förening i falkenberg, och anmäla mig till en Astrid Lindgren blandning som har audition. Bara för att det har blivit ändringar i programmet, därför så måste jag av någon anledning.
Jag har ju som sagt var inte skrivt så mycket i bloggen på sistonde. Men ni vet ju hur det ligger till, fler inlägg på helger!

Kan inte ni tipsa om någon bra film? Jag blev så sugen på lite film tajm i helgen, någon ny bra??
Vad ska man annars hitat på i det fruktansvärda skit vädret vi har här! Uusscchh! Jag vill bara ha vår och sommar, med korta shorts pch bikini överdel och strosa runt i det på stranden i skinande solen skulle ju inte skada i denna deprisson som världen har skapat, lite djup var jag där, höhö.


Haha jag kan avslöja redan nu att jag precis pratade med dom i falkenberg. Så jag ska dit på Söndag, JIPPi!!!
Det var tydligen sista dagen idag att anmäla sig.. SÅ det var riktigt tur att jag hann med det, hihi.


Nu ska jag gå, bye bye.

Lipgloss

Jag har inför skaffat ett nytt lipgloss, från Loréal Paris. Jag gillar det, jag har ett lite mörkare som funkar ihop med min foundation bara för att inte få för stor glans/färg skillnad. Och jag är nöjd, be dom i shoppen att testa ihop med din foundation om du är ute efter samma som jag var. En billig produkt för bara 135 :-



Sen så håller den i flera timmar utan att bilda en konstig klabbig konstistens, som läppglans har en tendens att göra!

Try it , please, för ett bra resultat.

Lördag 15 januari

Tjena läsare. Har ni än så länge haft en bra lördag? Något lördags godis? Min har varit bra än så länge i alla fall, kommer att bestå, i hope. Jag har stressat runt med mamma på stan, jag har äntligen köpt en kalender för 2011. Sen så har vi hämtat lilla Bob, mormors ettriga jack russel. Inte min favorit precis, men vad gör man inte för sina mors föräldrar ibland? Jag frågade om inte jag fick följa med dom dit de skulle, istället för att passa bob. Men dom skulle tydligen till någon Opera i Göteborg, så jag tappade lusten direkt, hehe. Inte min grej precis... 
Då är det mysigare enligt mig att dricka varm choklad och gosa med en liten hund. Han är ingen bebis hund, gammal men en kort variant, haha. 
Jag har precis ätit lite thai rester från gårdagen, mums. Men nu ska jag sätta mig och fylla i kalendern med tusen saker som händer hela tiden, läxor, prov, möten, auditions, repetitioner. Jag har ju förvandlats till en liten "planerare", skönt att ha lite koll för en gångs skull!

Sen ska jag försöka att öva lite på en låt till musikal auditionen. Och senare ikväll kommer faster och farmor på middag, mysigt. Så jag och mamma ska ställa oss och laga mat till oss, en mysig middag med mycket kärlek och värme. Tro det eller ej, men senare ikväll ska jag även skriva en redovisning om partydroger, NO redovisning på tisdag. Det är bäst att få det klart, som ígår när jag och Lydia var toppen duktiga och gjorde matte läxan. Det är ju så jäkla skönt att ha gjort det. Då kan man göra allt som man egentligen vill göra men inte har tid med. 

Jag bjuder på en gammal bild på mig och Bob :)
 
När man var liten så var man så oberörd och man älskade alla som älskar en själv. Ett uttryck från småttingar;
" Jag älskar alla som älskar mej"

Ciao Bella!


Friday afternoon, and i´m spending it with my lovely friend.

Halloj. Fast att skoldagen inte är slut, så bloggar jag. Hm... Det bara råkar vara så!
Aja, jag sitter i biblioteket med Lydia och hon övar engelska och eftersom att jag är såååå duktig, så är jag till stor hjälp. Jag är lite flummig eftersom att jag precis fick ett mejl av en tjej som jobbar med castingar i Falkenberg. Hon hade två auditions till mig där nästa vecka!!! Det är helt sjukt, en super glad Sanna har vi här!

Eftermiddagen ska jag spendera på stan med Lydia, super mysigt! Kanske en ny foundation? Min har börjat lukta illa och är jätte konstig i konsistensen. Har ni råkat ut för det med?


Bye bye.

Shopping 13 Januari 2011

Vi hann med lite shopping i alla fall idag på stan, så jag tog chansen och hittade lite fynd från Gina Tricot.

En millitär grön midjekjol som jag har spanat in ett tag för bara 49kr på REA. Köpte även 2 par tunna tights för bara 19:- tillsammans på REA. Sanna är nöjd med sin shopping för dagen, men... Jag skulle ha köpt en almenacka idag också, men mamma sa att hon hade rabatt så jag väntar. Eftersom att jag älskar när det blir billigare, så väntar jag hellre...!

Kjolen passar perfekt till nästan allt möjligt, så jag kör på svart upp och ner till och mina svarta klack boots. Och lite smycken imorgon. Har ni några bra mode tips? Kommentera och dela med dig, du hjälper andra kom ihåg det!
Bye Bye


Torsdag 13 januari.

Hej alla läsare,
egentligen så enligt mitt horoskop så skulle det vara min "tur dag" idag. Men det kan jag ju inte precis påstå, hmm. Fast vilken tur är det man får? Jag har ju en s k tur tanke, det är ju kärlek. Men det behöver det ju faktiskt inte vara, bara att jag har inbillat mig det. Jag har turen idag att jag fick en mys fika på Blå dörren med Hannah och Julia. Med mycket girl talk som rensade själen, det var skönt det. Jag hatar att gå och bära på något som man verkligen bara vill få ur sig, men som är så pinsamm att bara säga rakt ut och till vem som helst. Det var dagens lycka, nödvändigt prat. Sen så var vi hos familjens kära vänner, Evelyn m familj. En underbar och harmonisk familj som har dom mest underbaraste barnen som finns. Skrattande positiva och bästa ungarna som finns, söta så man bara vill äta upp dom. Hihihihi!
Det var också tur att jag träffade dom solstrålarna, annars så skulle jag nog varit ganska deppig nu. För jag är så himla trött och slö, pigg och kry blev jag! :)

Jaa jag gjorde misstaget idag igen, dållig uppdatering. Jag kan ju skylla på skolan, det vore ju sanning. Men att få tillgång till dator är inte alltid lika enkelt. Helgerna är lättare, enligt mig. Vad tycker ni?
Och mina underbara läsare, ni har blivit så många, tack för att ni stöttar min blogg och håller den vid liv. Utan er skulle jag inte haft någon blogg. Mne ni ska inte ha någon press, höhö.

Lite shopping blev det också på stan, Gina hjälpte till, hihi. Men det får ni se i nästa inlägg, bye bye.


Tjoho bloggen. Tråkig blogg-uppdatering de...

Tjoho bloggen. Tråkig blogg-uppdatering det har varit idag, eller vad säger ni? Inga mode tips mm. Men eftersom att min ovanligt spontana mamma körde helt spontant till biografen och helt spontant köpte Vrf biljetter till en film som redan hade börjat, haha! Fast reklamen höll fortfarande på, Narnia blev det. Den vackraste film någonsin, tårögd är bara förnamnet... Super kul, tack för det kära family♥ Nu ligger jag i sängen med min bok "tusen gÃ¥nger starkare", super bra bok har jag hört. Jag har än så länge bara läst några sidor. Men det lilla har lockat! Imorgon är det skola igen, efter blir det stan med linslusarna, mysigt värre! Ciao, bye, hejdå.


Onsdag, in school.

Hola söta läsare. En snabb bloggning från skolan, sitter i NO salen och jobbar med droger och annat vackert (not). Det går sakta men säkert framåt i arbetet med min hemlis, det är så kul att skriva om sånt som ni blir nyfikna på, haha...
Jag bjuder på en bild på min nya "favvo" star, jesse williams.


vad tycks? sockertopp, sockervadd, allt med sött i alla fall. Jag har blivit lite smått galen, haha.


Bye, Bye sweeties.

Night time.

Godnight sleep tight, don´t let the bed bugs bite you sweetie.

My favorite.

Lite olika favoriter inom hudvård, ta gärna del av dom och gör samma lycko köp som jag!

Tips på en jätte bra rengörings lotion från Biotherm, tar bort foundation/mascara/övrig make up. Det finns olika former av den här sorten, jag har haft den "blåa" och "rosa".

Ganska stor tub, dyr, men den funkar galant.


Pris, 235:-

Tips på en super bra hudvårds cremé från Elizabeth Arden. Den är ganska fet men är toppen för spruckna läppar, torra hudpartier. Jag har användt samma salva i flera år, och är lika nöjd med köpet varje gång. Lite dyr, men är den bästa salvan för just ett torrt ansikte, torra hudpartier. Den är värd pengarna den kostar.



Pris, 385:-



Sista tipset för dagen; En uppfriskande ansiktsmask från Kicks. Jag köper den lite då och då, då jag vill total rengöra mitt ansikte från smut och annat. En billig ansiktsmask som fräschar upp och ger en pigg lyster! Något som jag rekomenderar för dom som inte är så jätte känsliga i hyn. Och ett tips från mig som användt produkten;
Tvätta ansiktet noga med rengörings lotion, torka torrt. Blöt lätt ner ansiktet igen och applicera masken inte för när ögon och mun. Ett tjockt lager på huden, låt sitta ett bra tag för bra resultat. Men är du känslig i huden borde du inte använda denna. Den är ganska stark, men är du bara torr. Så några timmar innan, tvätta noga, smörj in med parfym fri cremé. Applicera sedan på masken. Och OOBBSS!!!!! Smörj in andsiktet efteråt också!!!!
Den här brukar jag köpa, fräsch och luktar gott!!

Pris, 20 :-

Det var allt från mig och skönhets tips för dagen, bye.





Tisdag.

Tjoho gullgrisar!
Dagen har varit ganska slapp i skolan, mycket skratt med julia karlsson! Vi är ju två linslusar så...
Men det är kul att ha någon att prata böcker med, höhöhö. Jag fick några toppen tips på böcker, undra om ni har läst dom;
  • Rött land röd jord.
  • Den vita massajen.
  • Ondskan
Har ni läst någon av dom?
Jag lånade Ondskan idag, kunde inte hålla mig! Som är skriven av Jan Guillou, jag tjuv lyssnade lite på svenska läraren och några elever från klassen. Och vi ska tydligen skriva om en svensk författare och ha läst en bok av den. Men det blir senare på terminen, kanske jag ska ta just Jan? Har någon läst någon av hans böcker?

Jag ska ta lite och äta nu, lillan kom precis in i rummet och visade att hon kunde gå ner i spagat, galning!!!!!!

Ciiaoo.

First day in school.

Tjenamors solstrålar, om ni kan skina första dagen i skolan? Det känns skönt att vara tillbaka, komma in i sina dagliga rutiner. Men jäklar var trött jag var imorse, fick kämpa mig upp ur sängen! Aja, skoldagen gick i alla fall någolunda bra...
Ja förutom att det känns som att alla lärare+elever ligger i magsjuka, det är ju en skön feeling man får av att gå till skolan då. Sen så har jag varit så illa mående att det får räcka för min del nu (enligt mej). Det blev mycket snack med alla vänner som man inte sett under hela lovet, gud vad man saknar dom. När man verkligen tänker efter, höhö.
Nää gud vad taskig jag känner mig...! Men det är ju sanning, man har så mycket annat att tänka på. Så när man verkligen behöver dom så inser man hur mycket man har saknat sin betydelsefulla livs människor. Ja eller dom är ju en del i ens liv så på ett sett "med-livs-människor", hihi. Nu ska jag inte dra in på ointressanta saker, haha.

Jaha, nu sitter jag här utan bok och té. Jag måste nog dra ner till stan och kolla lite i affärer, sätta in julklapps pengar på banken. Man får ju passa på nu när man har tid, så länge inte skolan tar över ens privat liv. Ibland kan jag verkligen inte se synen i att man lär sig saker. Man/ jag är ständigt fokuserad på att säga rätt saker till vänner, inte tänka högt. Hålla koll så ingen far illa till, jag är bara sån. Jag ska alltid hålla koll på allt och alla, lite av ett kontroll freak!

Men ikväll (enligt mej igen) så börjar min drama. Det blir ju intressanta samtal om den inte gör det. Men det ska ju bli kul att lära sig nya saker. Sen så får vi se vad som händer, jag har lite idéer på en hemlig sak. Det får ni tyvärr inte veta än, men när den är klar, genomförd, så ska jag allt berätta för er!

Jag ska ta nåt att äta nu. Bye. Bye.

Power walk!

Nu är det dags för en power walk, känns nödvändigt nu efter att ha suttit vid datorn hela dagen. Så är det gott med lite frisk luft! Det känns ju så dystert i vinter mörkret, jag är så beredd på vår och sommar. Men inte ska man deppa över det nu, lev inuet som blondinbella säger, haha skojade bara  lite med er. Ha en fortsatt bra dag gott folk.

Me and Chic helping you, Allt om 2011!

Nya chic tidningen har som vanligt kikat in i spåkulan och vet precis vad du kommer att titta på, inspereras av, vilja ha under det nya året 2011.



Sjuttiotalet fortsätter att sprida lyx känslan i varenda vrå, med sina svepande längder på klänningar. Hålbroderier och korta västar.
Ovan har vi ;
Alber Elbaz ansträngde sig för att också hitta rätt priser på sin kollektion: från cocktailklänningar för 1 499 kr till solglasögon för 199 kr. Med hjälp av märket Lanvin.



Årets man:
James Franco
Utsedd till årets man," eftersom att vi älskar att titta på våran älskling" skriver Chic stolt. Han är även värd för Oscarsgalan. Och med dom fantastiska filmerna "127 timmar", "Your Highness" och "Howl" äger James Franco i år 2011.



"Twillight" regissören Catherine Hardwicke tar sig an bröderna Grimms saga "Rödluvan". Där Mamma Mia stjärnan Amanda Seyfried har huvudrollen.

Lite annat smått och gått:
-Mixade metallkedjor visade Chanel upp under sin smyckes visning.

- Platt platå. Visade Fendi upp, ett alternativ där foten i stort sätt får stå helt platt. Fast på en platå sko. Även Prada och Michael Kors visade upp detta.

- BONDROMANTIK! Bondeblommiga plagg fyllde catwalken hos
D&G denna säsong, kommer till Sveriges butiker i vår! Med Flickiga kjolar och volymblusar, vill du gå "all in" så ; - toppa med en blommig sjalett.

- De rätta ränderna! Klassiska marina ränderna hör ju våren och sommaren till, fast årets vårsäsong har fått nya heta färgkombinationer som vi såg under mode veckan i Milano. Färgchockar med lysorange, karamellrosa, grönt, gult i olika varianter.

-Våga Markera med FÄRGMARKÖR! Markera midjan med färg, som på Burberry Prorsums vårvisning.

- Många designar kulörchockar oss med starka färger som rosa, gula, gröna och blå nyanser. En färgstark vår har vi framför oss!

- För att få en lyckad färg på läppen kolla in Sonia Rykiels modeller, där får du svaret på vilken läppfärg du ska satsa på! Den mest åtrådda läppnyansen är bärigt blålila och skiftar i neon.

- Asiatiska influenser känns intressant och looken har trend uppdaterats!


Känn lite på det, och våga!



Ego Boost!

Hola hola sunshines! Nu ska jag berätta om den boken som jag läste ut på två dagar, jag ska vara ärlig. Jag har aldrig suttit så fast vid en bok förut. Fast att jag läser mycket och att det är en del av min vardag. Boken är Ego Boost! av Isabella Löwengrip. Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer, det stämmer! En bra handbok att ha med sig i väskan, med mycket tips. Allt från Krav och komplex till Kärlek och vänner till Mat, vikt och jobbiga tankar till Päron och plugg till Ditt nya jag. När jag läste boken så var det som att man kännde igen sig i vissa delar. Hon har också varit tonåring och sett sig i speglen och skapat komplex. Precis som tusen andra tjejer. Men varför är det nästan alltid bara tjejer som sätter så stora förväntningar på sig själv. Att man ska ha en platt mage, fin hy. Det är otroligt tufft att leva som tjej i samhället idag. Och för att överleva så har då Blondinbella kommit på små överlevnads sätt och är delar med sig av dom. Det bästa av allt är nästan att hennes tips är på en bra nivå, dom överskrider inte till en nivå som gör dom omöjliga. Som att en vuxen person har skrivit dom efter dens utbildning till ungdoms barnmorska. Utan det är hon själv som har tagit användning av dom och med hjälp av dom kämpat sig igenom. Sen så lever ju inte alla såhär, men allt fler gör ju tyvärr det. Hon pratar om just det med Bulimi och Anorexi. Att hon själv har stoppat fingrarna i halsen, fått ångest över mat. Och ett toppen kapitel är just detta " På måndag ska jag börja "
Ett utdrag från första sidan ;

" Okej, nu äter jag en tallrik fil med flingor till frukost, eller förresten så skippar jag flingorna för då borde jag kunna   ta en macka till. Och då borde jag inte ens vara hungrig kring lunch, så ett äpple och några nötter kommer att räcka, perfekt!

Nu åt jag både frukost och en stor lunch idag, hur ska jag göra med middag? Jagt säger till mina föräldrar att jag redan har ätit när jag kommer hem så tar jag bara en liten skål fil. Eller så äter jag lite grann av maten men då går jag en långpromenad efteråt.

Fredag idag. Skippar jag både frukost och tar en frukt under dagen och en latte så borde jag ju kunna äta en god middag ocg lite godis på kvälleb också, eller hur?

Jäklar, nu har jag ätit onyttigt hela helgen. På måndag ska jag börja på allvar. Inget mer småätande och inget mer socker. Den här gången klarar jag av det! Sallader funkar ju, kyckling går bra. Hur många kalorier är det i en smoothie egentligen?

Känner du igen dig? Så här levde jag under flera år. "

Håller ni med mig om att när man är ledsen så känner man sig tjock? Just det nämner bella i boken.
Ett stort tips, köp, läs!


Sunday.

God morgon alla lustig kurrar där ute!
I woke up early today, as usualy. Jag saknar mina vänner här i Varberg så jag ska försöka att få tag på någon...

Jag måste fixa mig nu, men i nästa inlägg lovar jag att jag ska berätta om boken!!!!!!!!!!!!

PSSSSSTT! Jag e hemma! ;)


CIIIAAAOOo

Tjoho bloggen! Det har varit en lugn dag ...

Tjoho bloggen! Det har varit en lugn dag i backen idag. Ganska, bara att jag inte förstår mig på vissa människor. T ex att dom låter sina treåringar köra sitt första åk i en svart backe ( svåraste, brantaste, vallig) och så stackars ungar dom har ju inget självförtroende kvar! När vi satt och fikade i Lindvallen tidigare, kom det två familjer varav två ungar och en "pappa" som kom senare. Då dom hade åkt i en svart backe (tur att man har lite extra stora öron just då!). Efter att pappan hade berättat hur fantastiskt det var uppe i backen och hur fantastiskt bra hans skidglasögon var, så sa sonen (vi kallar honom Y och pappan P): Y; "Men pappa det blåste ju jätte mycket där uppe, det var ju jätte snö väder" P; " jaja! Så farligt var det inte... Och föresten lyssna upp nu alla. Man ska ju inte skryta eller så, men så jävla duktig jag är på tekniken...!" Y: " Pappa pappa! jag var också duktig!" P; " Haha min son du har många år kvar tills du är duktig, sen så fick du ju åka ner med en skoter för du ramlade...!" Y ; " jaha, mamma du tycker väl jag är bra? Jag har faktiskt jätte ont i benet..." Snyftade grabben. Vilka föräldrar, vad kommer det bli av det barnet. Den kommer ju inte tro på sig själv ett piss. Och själv känsla vågar man ju inte ens nämna... Jag ska berätta för er om en bok i nästa inlägg. Men nu måste jag sticka, var tvungen att skriva av mig liten! Ciao <3:)


Mobil bloggning direkt från sälen ;) Sor...

Mobil bloggning direkt från sälen ;) Sorry för att det inte blev något bloggande i varken lördags eller igår... I lördags var jag super förkyld så jag låg mest och sov då. Sen i på eftermiddagen så fick jag sån jäkla näsblod och hade det hela kvällen, och den natten. Haha faktiskt första gången jag hade det!!!!! Och så mycket....! Sen var jag uppe nästan hela natten till söndag, då vi tidigt skulle åka till Sälen. Hela bil resan till Sälen satt jag och snorade och ögona spruta, Gaaaaah!!! Har ni också så när ni är förkylda att näsa+ögon rinner? Och ni som inte har det, lycko människor! Men tidigt när jag vaknade imorse så mådde jag mycket bättre, JIPPI! Så idag har jag åkt mycket skidor, i ett kallt vinter land. Och mer blir det imorgon!:-D Men eftersom att lite av förkyldningen redan sitter kvar, så är jag jävligt trött.! Kanske inte blir så mycket bloggning denna veckan efter som att mycket skidor är planerat:) I så fall kvälls och mobil bloggning. Ciao! Ciao! Ciao!


RSS 2.0