Mys.

Jag sitter nu och myser i min gröna onepiece. Är lite frysen, så funkar perfekt verkligen hihi!
gamal bild från en dagens outfit!

Etik & Moral.

Nu skall jag sätta mig med en uppgift som skall in imorgon. Efter all slit under min trädgårds rensning har jag nu arbetat ihop min lilla kosing som jag skall bidra med. Känner mig som ett litet barn som för första gången får ta ansvar över en peng som skall med till skolan och samlas in. Jag är nog en liten unge. Och jag älskar känslan.


söt.

Rensa.

Ibland får man faktiskt kämpa lite. Jag ska nu ta på mig stövlar och handskar för att sedan bege mig ut i trädgården. För att rensa.

Så här ligger det till: Almers skola har en vänskola i Afganistan som vi en gång om året skänker pengar till. Som vi kallar för "Almers hjälper". Simpelt och bra namn. Vi har en konsert och varje elev får ta med sin 100 kronor var som dem har arbetat ihop. Just därför skall jag ut i landet för att klippa gräset och rensa ogräs inför morgondagen då dagen är. Tidigare år har jag varit imot det här. Bara för att alla inte har samma tillgång till pengar. Vissa familjer har det lite snålt, då det är svårt att plocka från spar-kassan bara för en skol sak. Jag tror att det finns folk som har det jobbigt i klassen, fast inte visar det öppet. Det förstår jag hel klart, men jag tycker extra synd om dem i dessa perioder.


Bloglovin.

Jag trixat och fixat som bara den. I hopp om att få upp en bloglovin ikon i min blogg. Ser ni den?

Jag vill ju så hemskt gärna att ni ska följa min blogg på bloglovin, får att då är det lättare för er att hålla koll på när jag gör nya inlägg. Så ni kan gå in på denna LÄNK.

Sen så min visningsbild på bloglovin.se är från min super duper gamla header.

Ni hör ju hur teknisk jag är.

Förnya.

Jag var tvungen att förnya mitt liv. Jag ändrar design nästan hela tiden känns det som. Jag känner mig nöjd de första 2 veckorna. Sedan trötnar jag. Men när jag fått den mest ultimata, om jag nån gång får den. Då jäklar kära läsare, då ska ni få den coolaste och ballaste headern/ designen ni någonsin skådat.

Men det är framtiden, nu får ni leva med förändringar.

Fult.

Varför skall det se så himla fult ut när man bloggar via sms? Är det bara jag som stör mig på det? I guess.

Som ni ser så är jag tillbaka. Efter en helt fantastisk helg, som jag aldrig kommer glömma för den delen! Vi åkte i fredags eftermiddag och kom em vid 13 igår förmiddag. Förvånadsvärt nog så tog jag i princip inga kort, tyvärr. Bara några kort som ej skulle uppskattas att finnas på internet...
Men för att göra allting kort och gott. Vi hade en super rolig tid tillsammans, mycket skrattkramp. Rep, sång och dans. Som för mig är Lovely!

Min dag har varit helt klart lugn. Det hela började med en låång sovmorgon till 09:50. Vilket jag stressade bort, jag var så himla trög i huvudet. Jag hittade min mobil i handuks lådan. Mina nycklar låg i tros-lådan. Ni hör ju.
Jag sprang runt som en stucken gris fram och tillbaka i hopp om att hitta mina bort tappade saker. Men icke sa nicke. Så jag tog Eas cykel och fick ta en x-tra nyckel hem. Tur att man kan kopiera nycklar nu för tiden! Lucky me.

Slappa lektioner. Popcorn mys på engelskan, man känner av att lovet är påväg. Imorgon skall vi kolla på en film vid namn " flyga drake ". Jag har inte sett den, men jag har blivit varnad att inte se den. Jag är en person som löjligt lätt börjar gråta när man kollar på film. Så antagligen som kommer sitta och skrika imorgon...
Men skönt att slippa lektioner!♥

Efter skolan åt jag glass med Hannah, sen så stack jag ner till stan för att kika på shoes men inga funna.


29e maj. Jag ligger i min nybäddade säng. ...

29e maj. Jag ligger i min nybäddade säng. Saknar den fantastiska helg som vart. Och inser att jag kommer somna inom de 9 närmaste minuterna. Så jag bloggar från en dator först imorgon. Godnatt.


27e maj- fredag

Min dag har varit lika lugn som fredagar brukar vara. Förutom matteprov, men det gick väl ok! Sen så är det pappa vecka nu igen, ni kanske börjar få koll på läget. Idag är det som sagt var dags för teaterläger, lovely! Som jag längtat, nu är allt packat och klart. Jag är överlycklig att det är just denna fredag. Just denna helg, i'm in love! Nu ska jag och pappa hämta beckis sen köra mot Hedberg(tror jag det hette). Kram : )

Teaterläger.

Tjena boys & girls!
Har ni haft en bra dag? Jag stack hem innan sista lektionen för att packa det sista innan dady kör mig och becka till lägret. Ska bli så himla skoj, otroligt, magiskt. Dålig uppdatering under hela helgen, jag kommer hem först på söndag 12:00. Så det kanske blir något mobil inlägg i bästa fall hörni!

Ha en toppen helg, det ska jag ha, njut!


Falling in love again...

 ett litet måste till hösten!


26e maj- school

Sitter på spanska lektion. Imorgon åker mina vänner till la espana! Tur att åskmålnet är ok, kommer sakna dom så... Nu slutar vi strax, Ciao!

Mobil blogg! Kollade tillbaka på det förra...

Mobil blogg! Kollade tillbaka på det förra inlägget, mycket "jäklar". Jag som brukar vårda mitt språk så ljuvligt. Men jag bröt det diiirekt! Typiskt mig i denna period, eftersom min kropp gått på sommarlov. Medans min själ strosar runt i skolans korridorer fortfarande... Nu ska jag sätta på en mysig film. Vad sägs som Pelle Svanslös? : ) livet är skönt när man har kvar "barna-ådran"! Mer inlägg imorgon. Som jag redan för varnat er så kommer det mycket mobil inlägg, för jag har ju fullt upp... HUGS.


This is my day.

Hejhej!
Kom precis hem från skolan, skall sätta mig med lite matte nu. Matteprov på fredag, sådär skoj! Annars har dagen varit WONDERFULL. Jag känner mig som en nyfödd fjärill när jag fick reda på att det bara var 11 dagar kvar i skolan, så jävla härligt!♥
Till helgen är det ju som sagt var dags för teater läger, ska bli så sjukt skoj så det inte är sant! Jag är jäkligt taggad, sommarteater gruppen är så jäkla skön, inga onda hjärtan där inte.

Vad ska ni göra på skolavslutningen föresten?

Jag skall tillbringa min skolavslutning med underbara människor. Först grillning hos moi, sen vidare ner till stan, man måste ju fira när det ÄNTLIGEN är sommarlov!

Ha en fortsatt lovely dag, kanske slänger in något inspirations inlägg senare, we will se!


Special.

Hej Hej! Dagen har varit easy, efter skolan så drog jag hem och där väntade gott grillat! Det är toppen när modern är hemma när man slutar. Sen så skrev jag nästan klart min engelska redovisning, skönt att vara färdig i tid liksom. : )

Detta var nog det flummigaste inlägget på evigheter, men min inspiration is back as soon as i can!

Good bye, PEACE.


This is real fashion.

Jag vet inte varför jag får mina inlägg att se så annorlunda. Dom känns speciella, förr så strävade jag efter att få speciella inlägg. Men nu för tiden så betyder det inte längre. Jag har märkt att när jag bara skriver så blir dom speciella. Fast på mitt egna lilla sätt. Lyckats! Dagen har varit träningsfylld. Vi har haft en s k innebandy dag. Det består av massa matcher hit och dit. Jag överlevde, jag är så stolt! : ) Jag valde att hoppa över kören idag för att istället plugga på min engelska redovisning. Vilket jag tror att jag gjorde rätt i, i hope. Senare ikväll 19:00 så är det dags för teater uppvisning, i blackboxen på Kulturskolan. Kom och kolla vetja! Det är forum-teater, super skoj! Nu ska jag äta lite, PEACE.

Andas ut.

Jag har en tendens att alltid bli så himla lätt-påverkad av media. det har ju varit så stort det med jordens undergång. För det första är jag inte kristen, så jag har ingen anledning till att tro på det. Sen så för det andra så innerst inne så är det ren bullshit som den 90-årige gubben sagt.

Men iallafall så fick jag panik. Vilket inte är en nyhet egentligen. För sist gång det blev en stor grej med att jorden skulle gå under, så låg jag i min säng i tre dygn. Jag var fast inställd på att jag skulle gå under. Om det inte var för att jorden skulle gå under så var det av djup depression. 

Gud vad jag låter patetisk, hoppas jag inte skrämmer iväg er nu bara. 

Men som sagt, jorden gick inte under. Och alla lever. Men jag har kommit på att det fanns en liten posetiv tanke med att gå sprida detta rykte som han Campbell gjorde. Alla blir tacksamma över sitt liv. Kanske inte alla. 
Men jag, jag, lever ett överlyckligt liv! Jag känner lyckan spridas runt i mitt blod. Jag är helt enkelt tacksam för att jag lever ett så underbart liv. Då jag tänker på allt hemskt som händer ute i värden. Och jag sitter och klagar på min sängkant över att jag "tror" att jorden ska krossas i bitar. Medans det sitter människor och gömmer sig varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund för att dem är rädda för att bli sexuellt misshandlade, eller rentutav mördade utav sin (ex.) faster. Sjukt.

I min värld finns inte det. Men jag har börjat tänka. Någongång vill jag skriva. Använda mina små händer till att ta upp pennan och skriva ner betydelsefulla rader på ett papper. Jag vill skapa ett ting. 
På mitt egna lilla vis. Vilket gör det till min bok. 
Men jag har redan nu bestämt mig för att det inte skall vara en uppgift. Utan något som finns där för att jag har lust med det. Ingen press, utan harmoni. Harmoni i vardagen som vissa så ljuvligt kallar det. 

För att helt byta ämne (som jag är expert på). 
Min dag...
Jag började den med ett glas kall oboy framför reprisen av ett programm som sändes igår. 
Sedan tog jag tag i mitt liv och följde med Mamma och Hugo till Friskvågen och badade lite. Sen blev jag snabbt irriterad över den stank av klor som bildats i mitt hår. Men som övergick till barnslighet.
Efter hemgång så drog vi vidare till mina kärakusiner. För käre Ludwig fyller femton på Tisdag! Grattis i förskott! 
det bjöds på god mat och super god tårta, som jag åt fööör mycket av haha!

Nu sitter jag här. Framför min mors jobb dator. Jag tänker och tänker. Föööööör mycket igen. 

Imorgon är det en hel dag med INNEBANDY, joho! : ) 

Jag ska upp och sanera mitt hår nu i duschen. See you later aligater! 

 


After eight.

Vi har tagit en paus i discot nu, och om 30 minuter så börjar nästa disco med 4-6:or.
Så nu skall vi bara tvätta av duschdrapperiet som är fyllt av grädde från paj-kastningen.
Det är kul att se så många glada barn på en gång.
Nu ska jag ta på mig min "vuxna" roll den här kvällen eftersom att jag är med i allt å allo gruppen som håller i plåster & klasslistor.
Ha en fortsatt toppen kväll, Bye Bye!

Byter hem.

God eftermiddag kära läsare.
Nu kom jag precis hem till mamma. Jag kanske inte har förklarat det tidigare, men jag har skilda föräldrar. Och så här ser mitt liv ut:
När jag var 6 år och min lillebror var 1 år så skilde sig min mamma och pappa.
Då vi flyttade till Breared med mamma (där vi bor kvar nu),
och till södra vägen med pappa. Efter ca ett år så kom Ea in i bilden.
Ea är pappas fru. Efter att vi hade flyttat från södravägen och till "pippi" huset. Jag älskade den villan.
Eftersom att jag själv var en liten pippi-lotta.
Vi bodde där under en kort tid medans vi letade efter en villa.
När vi då köpt en villa (där vi bor nu) då jag var 9 år. Så föddes min lillasyster.
Vissa säger att det borde vara min halv syster, men så är det ej. För att vi har samma pappa. Vi har samma blod i våra kroppar. Så hon är min käre lillasyster och kommer alltid att vara♥

Så ligger det hela till. Vi bor alltså varann vecka, fifty-fifty. Mamma/pappa.
Så nu är det mamma vecka. Vi kom hit idag, och stannar i en vecka.
(detta är lite onördig info men jag tror att det blir svårt att läsa min blogg utan att veta vilka alla
"karaktärerna" är i mitt liv!)Mamma är lite sådär ordnings grejs till discot så vi skall nu åka och hämta upp min vän Hanna och sedan åka lite tidigare för att fixa lite grejor.
Hörs senare, Kram.

Kommentar.

Jag fick en kommentar av Klara, hon frågade om jag skulle klippa mig.
SVAR: Gullig fråga! Jag har fått lite inspiration och har en liten mahkänsla av att jag vill klippa kort.
Men jag vet inte riktigt än. Håret börjar ju bli lite slitet, så får väl kapa det snart hihi! ; )

Check!

Nu tar jag en titt i lite tidningar för att kolla lite nya mode tips osv.

Kanske.

Kära läsare.
Ni har varit utan mig under dagen. Kanske för att det var så att man har legat som en trött björn i sängen.
Men dagen, den har varit mer en bra. Efter en lektion med disco planering så fortsatte dagen med en historia lektion och i sin tur med en hemkunskaps lektion. Sen bar det av mot stan med de underbara människorna. Julia, Olivia & Caroline. Vi åt god mat på Campino innan vi skulle gå på en teater vid namn "en lektion om kärlek".
Jag som spelar teater och har gjort sen 7 års ålder har aldrig sätt något liknande. Med min nyfikna och ivriga tanke som alltid finns innan man skall gå på teater med klassen. Teatern var så väl byggd, verklig & outstanding.
Jag kan bara meddela att jag skrattde under loppet av 60 minuter. Teatern höll på i 60 minuter, jag gick ut genom teaterhallands portar med kramp i magen.
Är det någon som har varit på den i Varbergs kommun med sin skola? Jag tror att ni förstår mig.
Jag försökte att förklara för dom här hemma, men det gick inte så bra. Jag kunde iallafall inte beskriva teatern. Men den tog mig med storm, jag lär inte glömma den i första taget!
Efter skolan drog jag hemmåt. När jag kom in genom dörren var jag svettig att jag visste varken in eller ut haha.
jag förstår mig inte på mig själv ibland, men jag cyklar seriöst racer ibland med min dam cykel! Haha, gud vad tantig jag låter. Men jag cyklar för snabbt, snabbheten som inte min kropp varken orkar eller hänger med...
Jag stupade i säng, satte på en tröst film ( Svensson Svensson). Jag tog fram ögon brynspennan och målade
clown ögonbryn för att få ett leende på läpparna. I hopp om att bli pigg igen.
Och det blev jag, men Klara fick hjälpa till på traven.
Jag fick ett sms av henne om att hon hade film premiär ikväll. Så jag tog cykeln och cyklade ner mot black-boxen för att se på filmen. Både Cajsa och Klara var grymt duktiga, men det var ju ingen nyhet! : )
Just nu står min käre lillebror och stolt visar upp sitt nymålade nagellack på naglarna. Haha, han är så söt, det blir väl så när han bor med tjejer haha.
Nu ska jag fixa ännu lite saker inför discot som kommer att hållas på Almers skola.
Ha en fortsatt bra kväll gott folk.♥

Wondering


Bäst.

Första dagen i skolan för veckan. Skönt att komma tillbaka på spåret igen.
Jag börjar dagen med en varm kopp té för att komma igång. Avslutar den med lite repetion på ett So arbete som
blir prov på imorgon. Nu ska jag rusa iväg så jag hinner to school.

Tell me.

Bästa sättet för mig att formulera något just nu, är att ta fram en idol. Idolen som jag är så avundsjuk på.
Många gånger har jag sett personer som jag tycker "Oj, vilken jävla snygg stil!", "Jävlar vilken cool brud, sån vill jag vara!!". Antingen är det brist på självinsikt som får mig att tänka på om jag själv räcker till. Men grejen är den nu att den här personen är så jäkla cool. Jag såg hennes blogg, jag blev kär i hennes stil. Bara för att jag såg en gnista av min egen stil. Vilket är väldigt ovanligt. Jag brukar få kommentaren "du är speciell sanna". Ska jag vara
ärlig så är jag faktiskt stolt över att ha min egen stil. Och den här personen, hon, hon ska ni veta. Hon har kollen. Hon vet, hon är säker på sin stil. Vilket fascinerar mig till tusen.

Plikt.

Våran plikt, är att nu införskaffa engångs artiklar inför Almers disco på Fredag.
Nu far vi ut på äventyr (buss till Gekås).

Paus.

Första "passet" gick bra. Nu ska jag ta en frukt, sen fortsätta med ett klipp ur filmen Tusen gånger starkare.
Här har vi lilla Sanna, gammal bild. Tänk om man fick tillbaka hyn utan finnar...

Stationen nästa.

Tidig morgon hälsning till er idag får man väl säga! : )
Nu ska jag slänga i mig lite frukost. Sen ska jag cykla ner mot tågstationen där jag ska möta mitt lilla teater
gäng! Jag har även inför skaffat tuggummi inför rollen jag spelar. Men är riktigt taggad, så nu får ni se upp Hagaskolan, för nu är jag på G ska ni veta...
Eftersom att jag har företällning idag, så blir det ingen skola. Men tänkte dra för bi den efter att mina två 90-pass är slut för att hämta lite böcker, sen blir det Gekås efter att de andra har slutat. Shopping inför discot med de mindre klasserna.
Nu av med brillorna, stoppa lite mat i magen, upp på cykeln! alltid lika healthy...

Sleep time.

Time for something good. En trött Sanna, går nu till sömns. Ha en trevlig kväll.

Picture.

Jag fick precis lite bilder från min älskade vän ellen. Efter flera timmars arbete "foto-tagning" förra söndagen så blev det ett resultat.
Fotograf: Ellen Tovedal
Vi testade att bara makeup på ena ögat. Ni ser resultatet...

Surf

Efter att ha varit en sångfågel halva dagen, följde jag med familjen ner till Apelviken för lite surf.
Fast vädret ville inte som vi ville...
Så vi åkte till kulingen och åt glass, vilket lättade upp humöret lite!♥

Dagens.

Godmorgon solstrålar! Nu ska jag strax dra mig mot Rosenfreds skolan för inspelning med gänget.
klänning-tokyo/senapsgult linne- Gina/ svarta strumpbyxor-Lindex (syns ej på bild)...


Jag kommer inte kunna blogga under dessa tre timmar som vi spelar in, men efter kommer det mer inlägg.

Tiden stod still.

Mellan några dagar har jag varit bort kopplad från allt känns det som. Försökt att fokusera på skola arbete och för en gång skull mitt eget bästa. Ta hand mig själv, för att orka med livet. Man måste få ta en paus mitt i allt. Bara för att man själv ska få njuta av sitt liv. Det blir lätt så att man stressar igenom livet. Vilket jag inte tänker göra.
Tack för att ni har accepterat att jag tog en paus. Nu är jag tillbaka på banan igen, jag ska ge järnet nu det sista i skolan och samtidigt ta lärdom av detta misstag. Misstaget var att jag helt och klart glömde bort mitt inre, mitt ego var försvunnet. Och som sagt det tog sin lilla tid att hitta tillbaka. Men jag klarade det, bara det får man en äkta ego-boost av! Nu tänkte jag dra igång med bloggningen igen. Jag hoppas inte jag har förlorat mina gulliga läsare.
För att komma in på allt igen.
I morgon är det dags för skiv inspelning, vilket jag är super taggad för! Jag har stått framför spegeln och sjungt igenom alla låtarna och känner mig nu redo att ge järnet. Sen ska jag även försöka hinna med lite plugg, hade jag tänkt.
På måndag är det dags för hagaskolan, där vi (drama gruppen) ska spela forumteater. Super kul verkligen : )
Efter en lång kväll hos familjens vänner känner jag mig redo för en skönhets sömn. Godnatt kära ni, sov sött ♥

Efter all väntan.

Jag är slutkörd. Jag kan inte längre hantera min stress, vilket gör att det blir för mycket att tänka på. Så nu har jag valt att koppla ifrån mig en sak, bloggen. Jag kommer inte att sluta att blogga. Bara ta en liten paus för att ladda upp med nya krafter igen, jag hoppas att ni förstår mig. Jag är äter till helgen, jag behöver några dagar bara. Kram

Fredag

Dagen än så länge har varit toppen. Efter en låång dag i skolan så åkte jag, mamma och hugo ut till baljö hos mormor. Super mysigt! Efter bastu-bad och fika så är jag helt slut. Nu ska jag hjälpa mormor med maten, grillat blir det idag LOVELY! jag kanske ligger över här inatt, men inte bestämmt än. Skönt att koppla ifrån allt och inte stressa mera, detta är ett perfekt ställe enligt mej :-) Mer bloggning imorgon, Love.

Tack vare dig.

youre loved.

Design.

Efter timmtals sittande framför dator skärmen för tjänar jag Sanna Wallin en skönhetssömn. Efter att ha listat ut knepen (tack vare erica♥), så kan jag nu meddela att jag klyftiga Sanna inte längre behöver ta hjälp från någon lidande så fort jag ska byta design. Ser ni den, enkel i love it.
Nu ska jag äntligen få sova, natti fnatti ♥

Tisdag.

Dagen som varit har varit bra. Efter en låång dag i skolan, cyklade jag och Hugo hem till farmor (min sis var där med) så åt vi goda pannkakor och jordgubbs sylt, mums! När vi skulle ut på en promenad började det, regnet lite smått. 3 min senare, såg vi ut som fyra blöta hundar. Då spöregnade det + hagel + åska. Sådär mysigt!
Men sen klarnade det upp! Då cyklade jag till Södranäs med Hanna & Sara, vi skulle på ett planerings möte med föräldrar som hade med vårat disco att göra. Efter ca 3 h planering var vi som döda sillar, men mycket fick vi gjort, så nu är klass 8 på Almers skola ready. Vi fick även bestämma vem som skulle göra vad, mohaha. Lite skoj att få bestämma över alla andra. Jag får inte avslöja vad de andra i klassen ska få göra, men jag kan berätta vad jag ska göra (ni kan skvallra hur mycket som helst, men ni behöver inte vara oroliga för att jag ska få reda på det. Eftersom att jag själv valde vad det var jag skulle göra haha). Jag ska vara en "allt å allo". Det är en person som går runt med tre pärmar och kavaj. Jag kommer att bära ungefär 12 olika klasslistor, plåster, ipren, almän telefon, bandage, foundation (vissa i klassen lär behöva det, tro mej). Sen så ska jag gå runt och checka läget, se så att allting går till som det ska. Vara alltså lite organiserad, inte oorganiserad som vanligt, utan en duktig flicka i neutrala kläder + kavaj. Jag ser framimot det, ska ni tro!
Nu ska jag i alla fall ta och plugga vidare på MAGNETISM eftersom att vi har ett litet "prov" på det. Men förra gången vi hade detta s k "prov" så fick vi komma in 10 minuter innan vi börjat lektionen, göra det oerhört simpla provet, gå hem 5 min innan vi börjat, gött!
Så jag försöker att inte ha ngn press på mig, men svårt. Jag är inne i någon deprission just nu. Jag är jämt stressad, huvudvärk för att jag är missnöjd med mina arbeten. Samtidigt så trött att jag inte orkar anstränga mig. allting slutar med att jag sparkar mig i röven och säger åt mig själv att sluta med det SANNA!!!
som tröst för min stressiga vardag (förutom min & julias tröst ätande) så läser jag jul romaner av Nora Roberts mitt i Vår deprissionen. En blandning av sött och salt, thats me people.
Ciao, bella!

Monday.

Jag ser fram emot en underbar dag, i eftermiddag är sång&drama. Im in love, jag tror att det är anledningen till att jag lever över huvudtaget...
Nu ska jag sätta mig på cykeln, cykla till idrotts hallen. Första lektionen idrott i följd av bästa musik, lovely!
Hörs senare!
mini bild, men räcker gott och väl! ;)

Funderar på att sova, eftersom att jag fir...

Funderar på att sova, eftersom att jag firade Valborg till 05:00 efter det slocknade jag! Så nu ska jag "try'a" att sova, haha! Men ni får mer inlägg imorgon!:-)


Design.

Någon frivillig som vill hjälpa mig med design?

Valborg.

Jag ber om ursäkt för väldigt dålig uppdatering. Men en sådan här helg, känner jag iaf, att man kan behöva koppla ifrån allting. Släppa loss, ta på sig sina nya vingar. Kunna tänka ljuva tankar. Det har jag försökt med. Och hur gör man inte det på bästa sett? Jo genom att umgås med dom man älskar över allt annat, dom vänner som betyder så mycket. Oh, vad skulle jag göra utan min prins tillexempel jag hade ju dött!
Jag har ägnat min helg med dom underbara, älskvärda, mest bedårande vänner som finns. tack för att ni finns♥
Becka, haha skön du e! 

RSS 2.0