Livet är jävligt bra.


Torsdag.

Jag är något fruktansvärt trött. Något fruktansvärt spänd. Något fruktansvärt lycklig. Något fruktansvärt bra på att tänka för mycket. Allting på en gång.
Jag vet att allt snart är över. Men jag vågar inte inse det, allting kommer svida så hårt i mig. Alla nya vänner som jag är så orolig att tappa. Men ändå finns solen inuti mig som lyser extra när jag träffar alla. Jag glömmer tid och rum, mår bara så otroligt bra. Känner mig lycklig och det finns inga bekymmer. Men så fort jag sätter mig i bussen och musiken sätts på i lurarna så kommer dom. Tankarna. Allting på en gång. Tanken om att snart är sista föreställningen här. Och om jag inte hade varit med, vilken ur tråkig sommar jag skulle haft. Jag hade säkert tyckt livet vart allmänt pissigt. Men nu är det inte. Det som gäller är att tänka i nuet. Precis samma tanke som finns under den tiden jag träffar alla i teatervinden. Ren vänskap & kärlek. Allt jag behöver för att må prima.
Den här dagen ska jag ta det lugnt. Göra två toffsar inför föreställningen, hämta min vän, åka till falkenberg och ha en av de bästa föreställningar. Ikväll filmatiserar dom teatervinden, jag har tusen fjärillar i magen som surrar runt.
Ren text rakt från en femtonåring som heter Sanna, som gillar sina underbara vänner. Hejdå.

27 Juli.

Dagen började med en god frukost ute i värmen. Vi här i lilla Varberg har äntligen fått tillbaka sommaren, Lovely!
Ska strax göra mig iordning och dra ner mot stan för att träffa Alice och ta en fika. Känns som tusen år sen sist vi träffades...
Senare ikväll ska jag hjälpa till på föreställningen för Cast 1. Gårdagens föreställning gick toppen! Sådana föreställningar får man kickar av, thats what i need.

Lycklig.

Känner mig just nu stolt och lycklig efter en fantastisk föreställning. Tack alla otroligt duktiga skådespelare! Idag var det även fullsatt!
Tack för den otroligt fina blomman Lydia <3

Föreställning.

Ikväll är det dags för föreställning igen! Ska bara fixa lite små grejer först innan jag klurar ut hur jag ska ta mig till falkenberg! Hörs sen, Ciao!

Kommentar.

Jag fick en kommentar under inlägget, provfilmning. Om vad det är för någon film. Och sähär är det:
Det är en hemsida som heter Filmcafe.se som jag är medlem på. Där man får tillgång till olika castingar (provfilmingar) och jobbannonser om man betalar en viss summa varje månad. I dessa jobbannonser så skrivs det bara ut (oftast) vilket datum och vilken tid som castingen kommer att hållas. Kan stå också om det är ex. en långfilm mm. Och det här är en långfilm. Mer än så får man inte reda på, tyvärr. Hoppas jag svarade okej. Jag tog allting från början, bäst så tänkte jag!

Inte onödigt.

bara väldigt snygg!

Provfilmning.

Den 2 augusti skall jag på provfilmning för en långfilm i Göteborg. Så ni får önska mig lycka till! Jag kommer att ta lite kort och berätta efteråt hur det gick och allt. Kommer nog gå susen hoppas jag! : )
Tänkte bara berätta lite smått, annars kommer jag glömma av att skriva det på bloggen. Ha en fortsatt trevlig dag gott folk!

Sjukling.

Min mobil har varit helt paj ett tag, teckningen funkar inte mm. Så idag stack pappa, jonna och jag ner till telia butiken. Nu är den inne på service, så om två veckor får jag tillbaka min älskade iphone igen : )
Men så länge fick jag en lånemobil. Jag förväntade mig en mobil som inte var så märkvärdig. Men så fick jag någon Sony Ericsson Xperia, med 8.1 megapixel kamera!! I will survive.
Jag lånade även två böcker på bibblan innan. " Mamma sa att jag var sjuk ", "Svinalängorna".
time for lunch!

Min dag.

Dagen har varit fullproppad. Den började tidigt, körde bil i 3h och sen var jag på dop & bröllop. Och kom precis in genom dörren. Missade kvällens föreställning (fast det var Cast1 som spelade) men gillar att kolla på och hjälpa till:)
Nu ska jag sätta på en movie, bye bye!

Back in black.

Tillbaka på det gamla vanliga igen. Kul att ni vill att jag skall ha kvar min lilla hörna fast den ur kassa uppdateringen! Jag fick ett tips från en vän, att jag tar en paus under sommaren. Då det kommer att komma in lite små inlägg då och då. Hoppas ni gillar läget : )

bara för att.

Borde man kalla detta en blogg pause? Jag beklagar men jag kan ju inte ha kvar bloggen eftersom att jag inte bloggar. Det är ju inte snällt mot er 30 läsare där ute som läser min blogg varje dag, men det kommer inga blogg inlägg. Det är nästan ni som får avgöra om jag ska behålla den eller inte. Släng in en kommentar vad ni tycker.
Min vecka har varit full proppad, jag har gjort massor av saker. Veckan började med en resa till Vimmerby, där vi övernattade mellan Måndag-Tisdag. På tisdagen åkte vi in till Astrid Lindgrens värld för en mackalös upplevelse. Och det fick vi också! Jag älskade alla små och underbara uppsättningar som visades hos dom olika karaktärerna. Men för att vara lite taskig så tycker jag att inte alla men vissa skådespelare inte var så jätte jätte duktiga. Man kan få lite fel uppfattning av de olika karaktärerna, t.ex. karlsson då lillebror säger till husbocken: " Du borde inte äta fler bullar, du borde banta". Vilket jag tycker inte är så Astrid Lindgren aktigt.
För att fortsätta att checka av min vecka så hade vi föreställning i onsdags. Det var fullsatt och hela föreställningen var fantastiskt bra!! Super nöjd och stolt över alla skådespelare så duktiga dom är!! Och igår var jag och hjälpte till på Cast 1 föreställningen. Det spö regnade och blåste under hela dagen, men jag gillar regn. SÅ mysigt! Jag var pissvåt när jag kom hem... Men humöret var på topp ändå, bara för att alla barn sken som små solstrålar!!
Idag är det fredag och jag har vakten (man ska vakta spelplatsen i 24 h). Jag kommer inte att vara där ikväll och under natten för jag ska upp tidigt imorgon och åka iväg. Men min snälla pappa kommer vara där, tack så mycket!!!!!!!!!!!
HEJDÅ

Grillat.

Visst hatar man livet när man kvällen innan deckat efter en föreställning pga migrän och vaknar upp morgonen efter med huvudvärk som man hoppats på ska gå över. Antagligen fungerar livet så, ja att man ska få känna på den tuffa delen av livet. För att sedan njuta av att man känner sig frisk. Jag älskar att vakna upp morgonen efter man haft huvudvärk, då njuter jag av livet. Jag känner mig fortafarande lite seg i huvudet, därför får ni lida igenom detta inlägg. För att göra som man traditionellt sätt alltid gör, så ska jag säga vad jag gjort idag. Efter att ha tagit en ipren tog jag en kall dusch (funkar alltid efter värk) sen fick jag reda på att grannarnas barnbarn kommit till vbg! Så jag spenderade tid med en underbar söt snart 13 åring vid namn Alicia. Så kul att få träffa den gull-ungen, vi spelade kort mm. Mysigt! Sen tog jag o mamma bilen ner till stan för att fixa lite grejer. Inför min kusins konfirmation imorgon, ska bli spännande. Jag valde bort konfermationen pga teatern. Vilket jag gjorde så rätt i, jag tvekade inte ens när jag skulle välja bort konfan. Nu ska jag inte blogga mera, för jag ska sätta på filmen bröllops duellen!!

Prata på bara.

Ville bara säga att jag saknar lydia. Vi har inte setts på hundra år, och jag saknar att äta godis med henne och kolla på mysiga filmer. Och göra roliga saker som bara vi gör. Kram på dej.

Hemligt förälskad i dej.

Efter att ha suttit hela måndags kvällen framför iphonen och ivrigt letat efter fina 50-tals bloggar, känner jag mig nöjd. Jag blev så fast vid tre stycken efter att jag kollat runt i hela arkivet. att jag nu känner mig förälskad. Inte i bloggaren utan i texterna och bilderna. Inspirationen flödar inom mej. Och jag undrar skeptiskt hur min första lägenhet kommer att se ut. Jag undrar hur min stil är då, vilken stil jag dras till. Ett evigt funderande det blir på mej, GAAAH! Jaja, that's life man! Jag är ute hos mormor nu och känner lukten av stekt fisk från köket. Det är så skönt att bli ompysslad. Nu ska jag krama ur saltvattnet ur mitt hår, ta på mig myskläder och kura ihop mig i soffan. Imorgon är det onsdag, då vi har föreställning, LOVELY. Som jag längtat efter mina teater polare, underbara människor<3 En stor varm kram från lilla jag.

RSS 2.0