Fint besked efter att vi fått tillbaka no provet. Så rätt så!


Mignon

Fina Amanda och jag ska på vårat traditionella fika möte. Vi besöker nya café varje gång. Den gången är det mignon! :)


Misstolka mig inte, bollar är inte min grej.

Idrott- bollar dras till mig. Klappar till mig, fäller krokben. Allt för att förstöra.
Mobbare. Jag hatar bollar, jag är inte född för att vara i kontakt med dom.

Jag pratar om fotbollar, handbollar mm.
Inget annat!!


Sommar

Två bilder som egentligen symboliserar hela min sommar. Känns konstigt, but that's the truth people!
Teater och vänner, kan inte bli bättre...


När kärleken knackar på dörren.


Bokmässa.

Sanna Wallin är bästis med försvinnar spöket. Därför fick jag bära ett snyggt plast armband från trygg hansa på bokmässan i Gbg i Lördags. Inte lätt för mina kompisar att ha med mig, stackars min framtida man...


Test!

Hejsan godingar!
Jag läste för ungefär 2 minuter sen att det kommit en ny blogg app! :) nu kanske det blir mer bloggning, lucky u!
Ni kan också ladda ner den via app store, den är gratis och ni heter den på topp 25 :)
Bye!


Sune i Grekland.

såja! Nu var intresse anmälan skickad..
Jag har mejlat med en regissör som nu skickade en blankett som skullle fyllas i via mejl. Så nu är jag klar med det iaf. Nu är det bara tusen saker kvar i livet...

Bara för att klargöra ännu en gång att jag...

Bara för att klargöra ännu en gång att jag är vid livet. Och är frisk från min förkylning! Det har gått en hel vecka i skolan med mycket plugg... Nu är det helg och det blir ännu mera plugg, det ska inte vara så ju... Det suger men det är sista gången det suger i grundskolan så jag antar att det är nu man ska var ambitiös och visa vad man kan och få höga betyg. Det är nu det ska vara så väl? Så jag säger, nu ska jag plugga och få höga betyg. Jag ska inte vara i Gbg och lyssna på Håkan Hellström som jag helst hade velat. Som jag brukar säga... That's life :)


Sjuk...

Lilla stackars sanna ligger nerbäddad i sängen och sjuk. Men det är väl som dom säger- tre veckor efter att dagis o skola börjat så kommer förkylningarna. Och nu är jag här igen, sjuk. Jag har bannemig alltid en tendens att bli sjuk.
Idag är det film och godis hela dagen! :)

Skäms.

Jag visade livs tecken igår. Och nu skäms jag, varför ska man ha en blogg om man inte bloggar. Men jag föranade i sommras att jag börjar blogga i höst igen. Nu är det höst och jag har fortafarande inte börjat på "riktigt".
Det är mycket som händer i livet, och många tankar som snurrar runt i huvudet. Det finns saker som går före bloggen. Jag måste prioritera, jag kan erkänna att bloggen ligger längst ner på att göra listan. Jag vill satsa allt i skolan sista året, för att få gå ut med topp betyg som jag är nöjd över. Men jag blir så glad när jag ser att ni finns kvar och kollar in här då o då :)
Jag kommer att slänga in inlägg då och då. Men jag kan berätta att min dator har helt lagt av. Så jag får låna av föräldrar och i skolan. Därför minskar tillgången till bloggen. Jag ska göra allt jag kan för att hinna med att skriva i min lilla håla. Utan att stressa sönder.
Jag tänkte bara förmedla lite info, så ni inte förväntar er tre inlägg per dag. För då är ni inne på fel blogg för stunden. Men någon gång ska jag bli duktig på det här med att blogga, lovar! :)
Idag är jag förkyld och känner mig allmänt hängig. därför knarkar jag halstabletter och té. Sen är det massor av skol saker som skall göras, sånt som en sanna inte orkar en lördag. Hade det regnat ute hade det varit lite roligare. För då känner jag ingen skam för att sitta inne framför böckerna.
Hoppas ni har en fin dag!
Kramar <3

Jag lever :)

Jag lever :)


RSS 2.0